Vejledninger

Sådan deaktiveres Windows 10 fra automatisk installation af Realtek-drivere

Tidligere ville man vælge indstillingerne for at opdatere windows og enhedsdrivere. Efter udgivelsen af ​​Windows 10 er de fleste opdateringer imidlertid tvunget til dit system. Bortset fra Windows Build-opdateringer og tvungne hot fixes opdaterer Windows 10 nu dine enhedsdrivere for at holde dit system i gang med den højeste effektivitet. Dette skyldes, at Microsoft bemærkede, at de fleste problemer på Windows 10 var forårsaget af dårlige eller forældede drivere.

Dette har medført problemet med installation af driverapplikationer til styring af driverindstillingerne. En sådan klage er opdateringen af ​​Realtek-lyddrivere, som derefter installerer applikationen til at styre den. Denne applikation fungerer muligvis ikke korrekt i nogle systemer. På tenforums.com klagede en bruger over, at: ”Jeg vil ikke have Realtek-lyddrivere, da det fuldstændigt ødelægger min lyd og heller ikke skifter korrekt, når jeg f.eks. Tilslutter hovedtelefoner. Det tillader heller ikke, at forbedring af 'højttalerfyldning' bruges, når der afspilles stereoindhold gennem surroundlyd. Windows selv gør et langt bedre job i modsætning til Realtek. Hver gang jeg afinstallerer Realtek, bliver det automatisk geninstalleret. Undskyld Microsoft, du ved ikke bedst. ” Der har også været adskillige klager fra Reddit-brugere.

Realtek-drivere er lyddrivere til din pc. Realtek Audio Manager leveres af Realtek, og det giver dig mulighed for at administrere din forbindelse og forbedre lydstabilitet og lydkvalitet. Dit bundkort kan have en indbygget lyd indbygget i det, hvorfor du har Realtek lydmanager installeret på din computer. Det ser imidlertid ud til, at Realtek Audio Manager ikke ser ud til at fungere meget godt i Windows 10, hvilket genererer mange klager. Det ser ud til, at hver gang windows finder ud af, at dine Realtek-drivere ikke er opdaterede, opdaterer den dem og giver dig Realtek Audio Manager-applikationen. Afinstallation af applikationen fra afinstallationsprogrammet opretter bare en løkke, fordi det også afinstallerer de nyeste lyddrivere.

For nogle mennesker kan Realtek sound manager være irriterende og faktisk ikke arbejde for dem. Hvis det ikke appellerer til dig, er her vores guide til, hvordan du slipper af med det og stadig har dit lydkort i orden.

Fjernelse af Realtek Sound Manager

Metode 1: Forhindre automatisk installation, geninstaller windows manuelt og skift indstillinger for bithastighed

Ideen er at deaktivere automatiske installationer og slette de allerede opdaterede drivere. Vi installerer derefter nye drivere manuelt. Da systemet nægtes at foretage ændringer i driveren, vil det nu ikke være i stand til at installere Realtek Audio Manager.

 1. Lad chaufføren installere og overtage.
 2. Gå til Kontrolpanel> System og sikkerhed> Avancerede systemindstillinger> Hardware-fanen. Klik på Enhedsinstallationsindstillinger, og vælg 'Nej (din enhed fungerer muligvis ikke som forventet)' for at forhindre Windows i automatisk at downloade enhedsdrivere.
 3. Gå til Enhedshåndtering ved at: trykke på Windows / Start-tast + R og skriv devmgmt.msc i køreboksen og tryk på enter. Højreklik Realtek HD-lydenhed fra (lydens video- og spilcontroller-udvidelse) og vælg 'Deaktiver'.
 4. Højreklik Realtek HD-lydenhed igen og vælg denne gang 'Opdater driver'.
 5. En dialog vises med muligheder for automatisk at søge efter driveren online, søge på disk eller vælge fra en liste. Vælg at vælge fra en liste. En liste vises, der indeholder Realtek-driveren og Microsoft generiske driver. Vælg Microsoft-driveren (High Definition Audio Device) og OK. Du får en advarsel om kompatibilitet, men ignorerer den.
 6. Genstart. Når systemet kommer op igen, skal du åbne lydmixeren. Du skal se i vinduets titellinje, at den bruger High Definition Audio Device.
 7. Bare en ting mere at gøre. Højreklik på højttalerikonet i proceslinjen og valgte Afspilningsenheder. Vælg Højttalere klik derefter på Ejendomme. Gå til Fremskreden fanen og skift prøvehastighed og bit dybde til det højest mulige på dit system.

Metode 2: Afinstaller Realtek Audio Manager, installer nye drivere og nægt systemet tilladelserne til Realtek-systemmappen

Denne metode geninstallerer driverne tilbage til de drivere, der blev installeret, før Realtek Audio manager blev installeret på din pc. Ved hver genstart / genstart ville Windows prøve at installere driveren, men mislykkedes, fordi mappeadgang blev nægtet. Det geninstallerer i stedet Microsoft-driveren og fortsætter med opstarten (disse oplysninger kan ses fra hændelseslogfiler). Dette kan muligvis forlænge opstartstiden lidt.

 1. Trykke Windows / Start-tast + R for at åbne Kør
 2. Type appwiz.cpl på køre tekstboksen og tryk enter.
 3. Fra Programmer og funktioner dobbeltklik på Realtek HD Audio Manager til afinstallere programmet. Dette afinstallerer også lyddriverne, så vi bliver nødt til at geninstallere dem.
 4. Gå til Enhedshåndtering ved at: trykke på Windows / Start-tast + R og skriv devmgmt.msc i køreboksen og tryk på enter. Højreklik Realtek HD-lydenhed fra (lydens video- og spilcontroller-udvidelse) og vælg "Opdater driver '.
 5. En dialog vises med muligheder for automatisk at søge efter driveren online, søge på disk eller vælge fra en liste. Vælg at vælge fra en liste. En liste vises, der indeholder Realtek-driveren og Microsoft generiske driver. Vælg Microsoft-driveren (High Definition Audio Device) og OK. Du får en advarsel om kompatibilitet, men ignorerer den.
 6. Gå til denne lokale disk C: sti: C: \ Programmer \ Realtek \ Audio \ HDA
 7. Højreklik hvor som helst, der er tom, og vælg ejendomme.
 8. Gå til fanen sikkerhed og klik på Redigere
 9. Vælg "SYSTEM" ved at klikke på det på Gruppe- eller brugernavne muligheder.
 10. I tilladelserne til SYSTEM skal du kontrollere nægte afkrydsningsfelt i fuld kontrol mulighed.
 11. Trykke Okay to gange for at acceptere disse ændringer
 12. Genstart din computer

Metode 3: Rul drivere tilbage

Når du driver din driver tilbage, installeres den driver, du brugte, før Realtek Audio Manager blev installeret. Ganske enkelt:

 1. Gå til Enhedshåndtering ved at: trykke på Windows / Start-tast + R og skriv devmgmt.msc i køreboksen og tryk på enter.
 2. Højreklik Realtek HD-lydenhed fra (lydens video- og spilcontroller-udvidelse) og vælg “Rul tilbage driver”.

Windows 10 husker denne handling og forsøger ikke længere at geninstallere driveren.