Vejledninger

Fix: Windows 10 Start Menu Flimrende

Microsoft udgav sin nyeste og mest ventede version af deres operativsystemserier; Windows 10 den 29. juli 2015. Der var store ændringer i det nyeste operativsystem baseret på udseende, tjenester, let adgang og GUI. Cirka 14 millioner mennesker opgraderede til Windows 10 med 24 timers lancering.

På samme tid begyndte folk at rapportere, at deres Start Menu flimrede sammen med flere andre hjælpeprogrammer også. Flimringen er normalt forårsaget af et inkompatibelt program eller en forældet / inkompatibel skærmdriver. Vi har listet en række trin til, hvordan du kan foretage fejlfinding af, hvad der forårsager problemet og rette det i overensstemmelse hermed.

Kontrollerer, hvad der forårsager problemet

Der er en metode, der kan bestemme, at det flimrende problem skyldes et program eller en driver. Dette gøres ved at kontrollere task manager. Hvis det flimrer, betyder det, at problemet ligger hos skærmdriveren. Hvis det ikke gør det, betyder det, at en applikation er roden til problemet.

 1. Trykke ctrl + skift + esc samtidigt for at starte task manager. Hvis dette ikke starter værktøjet, skal du trykke på Windows + R, skrive “taskmgr”I dialogboksen og tryk Enter.
 2. Kontroller nu, om Jobliste flimrer. Hvis det er tilfældet, skal du rulle ned til det afsnit, hvor vi guider dig om, hvordan du viser drivere. I det andet tilfælde skal du tjekke den næste løsning til, hvordan du afinstallerer et program, der kan forårsage problemet.

Løsning 1: Afinstallation af et inkompatibelt program

Programmer er kendt for at forårsage skærmproblemer i Windows 10. Nogle af disse applikationer er Norton AV, iCloud og IDT Audio osv. Kontroller, at dine tredjepartsapplikationer er installeret, og find ud af, hvilke der muligvis forårsager problemet.

I tilfælde af Norton har den udviklede officielt anerkendt problemet og frigivet som en specifik løsning på det. Gå over til deres officielle webside og følg instruktionerne for at løse problemet.

Inden du tager afinstallation af applikationerne, skal du sørge for, at alle applikationer er opdateret til deres seneste og deres nyeste programrettelser installeret.

 1. Tryk på Windows + R for at starte Løb Skriv “kontrolpanel”I dialogboksen og tryk Enter.
 2. Når kontrolpanelet er foran dig, skal du navigere til underoverskriften på Programmer og funktioner og klik på “afinstallere et program”.
 3. Et nyt vindue kommer foran dig. Vælg det program, du vil afinstallere, og Højreklik Klik på muligheden for “afinstallere”Og følg instruktionerne på skærmen.

 1. Genstart computeren, og kontroller, om problemet løses.

Løsning 2: Opdatering af dine skærmdrivere

Vi starter din computer i fejlsikret tilstand og sletter de aktuelt installerede drivere til dit skærmkort. Efter genstart ville standarddriverdrivere automatisk blive installeret efter detekteringen af ​​din skærmhardware.

 1. Følg instruktionerne i vores artikel om, hvordan du starter din computer i sikker tilstand.
 2. Når du er startet i sikker tilstand, skal du højreklikke på Windows-tasten og vælge Enhedshåndtering fra listen over tilgængelige indstillinger.

En anden måde at starte enhedsadministratoren på er ved at trykke på Windows + R for at starte Run-applikationen og skrive "devmgmt.msc".

 1. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide Vis adapterkort sektion og højreklik på din skærmhardware. Vælg indstillingen af Afinstaller enhed. Windows åbner en dialogboks for at bekræfte dine handlinger, tryk Ok og fortsæt.

 1. Genstart din pc. Trykke Windows + S knap for at starte startmenuens søgefelt. Skriv “i dialogboksenWindows opdatering”. Klik på det første søgeresultat, der kommer frem.

 1. Når du er i opdateringsindstillingerne, skal du klikke på knappen, der siger “Søg efter opdateringer”. Nu vil Windows automatisk kontrollere for tilgængelige opdateringer og installere dem. Det kan endda bede dig om en genstart.

 1. Efter opdatering skal du kontrollere, om dit problem er løst.

Windows Update prøver altid sit bedste for at levere de nyeste drivere til din hardware. Men det betyder heller ikke, at de er de nyeste tilgængelige. Alternativt til Windows Update kan du også gå over til dit grafikkorts producentwebsted og downloade de nyeste drivere manuelt.

Hvis de nyeste drivere heller ikke løser det pågældende problem, kan du prøve at downloade og installere en ældre driver til din hardware. Producenterne har alle driverne anført efter dato, og du kan prøve at installere dem manuelt. Følg instruktionerne nedenfor for at installere driverne manuelt.

 1. Åbn din Enhedshåndtering som forklaret ovenfor i løsningen og højreklik på din driver og vælg “Opdater driver”.

 1. Nu vises et nyt vindue, der beder dig om at opdatere driveren manuelt eller automatisk. Vælg "Gennemse min computer for driversoftware”.

 1. Gennemse nu mapperne, hvor du downloadede driverne. Vælg det, og Windows installerer de nødvendige drivere. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 3: Afslutning af Windows Shell Experience Service

Windows shell-erfaring er ansvarlig for præsentation af universelle applikationer. Det håndterer flere grafiske elementer i grænsefladen som startmenuen eller proceslinjens gennemsigtighed osv. Mange mennesker rapporterede, at stop af tjenesten fik det flimrende problem til dem med det samme.

 1. Trykke ctrl + skift + esc samtidigt for at starte task manager. Hvis dette ikke starter værktøjet, skal du trykke på Windows + R, skrive “taskmgr”I dialogboksen og tryk Enter.
 2. Naviger til fanen Processer, og rul ned, indtil du finder processen med “Windows Shell Experience vært”. Vælg det, og klik på Afslut procesknap til stede nederst til højre på skærmen.

 1. Åbn nu din startmenu igen, og forhåbentlig løses problemet.

Løsning 4: Opdater din Windows

Windows udruller vigtige opdateringer, der er målrettet mod fejlrettelserne i operativsystemet. En af bugs er vores sag; det flimrende spørgsmål. Hvis du holder tilbage og ikke installerer Windows-opdateringen, anbefaler vi, at du gør det. Windows 10 er det nyeste Windows-operativsystem, og nye operativsystemer tager meget tid på at blive perfekte i enhver henseende.

Der er mange problemer, der stadig afventer med OS, og Microsoft ruller hyppige opdateringer ud for at målrette disse problemer.

 1. Trykke Windows + S knap for at starte startmenuens søgefelt. Skriv “i dialogboksenWindows opdatering”. Klik på det første søgeresultat, der kommer frem.

 1. Når du er i opdateringsindstillingerne, skal du klikke på knappen, der siger “Søg efter opdateringer”. Nu kontrollerer Windows automatisk for tilgængelige opdateringer og installerer dem. Det kan endda bede dig om en genstart.

 1. Efter opdatering skal du kontrollere, om dit problem er løst.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found