Vejledninger

FIX: Proxy-serveren svarer ikke

“Proxy-serveren reagerer ikke”, efterfulgt af en sandsynlig årsag til fejlen og et par tip til at håndtere den, er en fejlmeddelelse, der vises, når en bruger, der er berørt af den, forsøger at få adgang til internettet via en internetbrowser såsom Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

I mange tilfælde, hvis en berørt bruger har to eller flere browsere installeret på deres computer, bemærker de, at en af ​​deres internetbrowsere fungerer helt fint. Fejlmeddelelsen “Proxy-server svarer ikke” indikerer, at den proxyserver, som en person bruger, ikke reagerer på de anmodninger, som deres computer sender til den, og dette er alarmerende for mange brugere, der er berørt af dette problem, fordi de fleste af dem ikke Brug ikke engang en proxyserver til at begynde med!

I de fleste tilfælde skyldes fejlen "Proxyserveren ikke" simpelthen nogle kinks eller problemer med din registreringsdatabase og kan let afhjælpes. Imidlertid kan et mistænkeligt eller ondsindet program også medføre en sværere at håndtere versionen af ​​dette problem, som jeg vil tale om senere. Første ting først, hvis du ser fejlen "Proxy-server reagerer ikke" hver gang du prøver at få adgang til internettet ved hjælp af en browser, skal du gennemgå følgende trin for at løse problemet:

Tjek internetegenskaber

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Typeinetcpl.cplog klik OKAY.

Gå tilFanen Forbindelser,og vælgLAN-indstillinger.Sørg for, at "Brug en proxyserver til dit LAN" ikke er markeret. Hvis det kontrolleres, fjern markeringen det, klik Okay / ansøge og OKAY.

Når du er færdig, skal du genstarte PC og PRØVE. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du gå til Registreringseditor-metode under.

Skift proxyindstillinger via Registreringseditor

Det er vigtigt at tage backup af dine registreringsdatabaseindstillinger, før du ændrer det. Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Typeregediti køredialogen, og klik OKAY.Klik på for at sikkerhedskopiere registreringsdatabasen, når du har åbnet den Fil->Eksport, navngiv registreringsdatabasen, f.eks. backupreg, og klik på Gem. For at importere / gendanne fra sikkerhedskopi skal du åbne registreringseditor igen, klikke på Filer -> Importer og vælge den fil, du eksporterede tidligere, som er din sikkerhedskopi. Når det er sikkerhedskopieret; Naviger til følgende sti:

Computer \ HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internetindstillinger

Find den i højre rude ProxyEnable snor. Højreklik på det og vælg Slet. Hvis der er en Proxyserver snor, Migrer proxyog Proxy tilsidesættelse, højreklik på det og slet dem også.

Genstart pc'en og test. Hvis det stadig ikke reagerer, skal du fortsætte med nedenstående trin.

Nulstil dine webbrowsere

Hvis du bruger Windows 10 og bruger Edge, skal du følge trin her nulstil kant, ellers vælg fanen til den browser, du bruger.

  • Nulstil Internet Explorer
  • Nulstil Google Chrome
  • Nulstil Mozilla Firefox
  • Nulstil Microsoft Edge

For at nulstille Internet Explorer; hold Windows-nøgle og tryk på R.

Dette åbner køredialogen i køredialogtypen inetcpl.cplog gå til fanen Avanceret; fra fanen Avanceret; vælg Nulstil, og sæt en afkrydsningSlet personlige indstillinger, tryk derefter på reset-knappen igen. Dette sletter ikke dine bogmærker, MEN du bliver nødt til at få dem tilbage ved at udføre CTRL + SKIFT + B eller ved at gå til menuen bogmærker

Nulstilling af Google Chrome viser sig normalt ikke frugtbart, så det, jeg vil anbefale, er at oprette en ny Chrome-profil. Før vi gør dette; tage en sikkerhedskopi af dine bogmærker, så de kan importeres senere. Se denne vejledning for import / eksport af krom bogmærker.

Afslut Google Chrome helt.

Indtast tastaturgenvejen Windows-nøgle + R for at åbne køredialog.

I dialogboksen Kør, der vises, skal du indtaste følgende i adresselinjen.

Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Windows 10% LOCALAPPDATA% \ Google \ Chrome \ Brugerdata \

Find mappen kaldet "Standard" i biblioteksvinduet, der åbnes, og omdøb den som "Backup-standard."

Prøv at åbne Google Chrome igen. En ny "Standard" -mappe oprettes automatisk, når du begynder at bruge browseren. I Firefox adresselinje; typeom: supportog vælgOpdater Firefox;derefter opdater Firefox igen.

Klik her for at se trin til nulstilling af kant

Hvis det efter nulstilling af browserne begynder at fungere, skyldes dette sandsynligvis en adware, som skal fjernes for at forhindre den i at komme tilbage. For at gøre dette kan du bruge AdwCleaner (google det) til at downloade det og installere det og derefter rense adwares. Men hvis det stadig vises proxyserver svarer ikke fejl, foretag derefter en fuld scanning ved hjælp af din antivirussoftware og fjern eventuelle trusler, den finder, hvis den stadig ikke fungerer, skal du afinstallere antivirus / malware og vpn eller andre sikkerhedssoftware midlertidigt for at teste. Hvis det derefter fungerer, kan du sætte dit sikkerhedsprogram tilbage, hvis du gør dette, nulstilles de regler, der er konfigureret i firewall / antivirus osv.

Tjek også udWindows kunne ikke automatisk registrere dette netværks proxyindstillinger

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found