Vejledninger

Fix: Vi kan ikke åbne Skype. Du er allerede logget ind på denne computer

Flere brugere rapporterer, at de får ”Vi kan ikke åbne Skype. Du er allerede logget ind på denne computer ” fejl, når du prøver at logge på. Problemet er ikke specifikt for en bestemt Windows-version og rapporteres at forekomme med mange forskellige Skype-builds.

Hvad forårsager Vi kan ikke åbne Skype. Du er allerede logget ind på denne computer ”fejl?

Dette er et velkendt Skype-problem, der forhindrer brugeren i at logge på igen. Det sker typisk efter et uventet nedbrud eller efter at computeren har været inaktiv i lang tid.

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter. Baseret på hvad vi samlede, er der to ret almindelige scenarier, der vil udløse denne særlige fejlmeddelelse:

  • Skype-fejl - Der er en velkendt Skype-fejl, der udløser netop denne fejlmeddelelse. Dette rapporteres kun at forekomme med ældre Skype-builds (Microsoft har opdateret denne fejl i de seneste udgivelser)
  • Korrupte Skype-indstillinger - Et uventet nedbrud kan ende med at ødelægge nogle af dine Skype-indstillingsfiler, som ender med at udløse netop denne fejl. I dette scenarie skal nulstilling af alle Skype-indstillinger løse fejlen.

Hvis du i øjeblikket prøver at rette denne særlige fejlmeddelelse, giver denne artikel dig en liste over bekræftede fejlfindingstrin. Nedenfor har du et par trin, som andre brugere i en lignende situation har brugt for at få løst problemet.

Med dette i tankerne skal du følge nedenstående trin for at løse problemet”Vi kan ikke åbne Skype. Du er allerede logget ind på denne computer ” fejl.

Sådan løses fejlen "Vi kan ikke åbne Skype"

De fleste brugere, der stødte på dette problem, har rapporteret, at fejlmeddelelsen ikke længere opstod, efter at de nulstillede alle Skype-indstillinger. Denne procedure involverer at dræbe alle Skype-processer og omdøbe Skype-datamappen.

Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

Bemærk: Hvis du bruger den indbyggede desktopversion (ikke den indbyggede, der er inkluderet som standard i Windows 10), opfordrer vi dig til at opdatere din Skype-version til den nyeste version. Du kan downloade den nyeste version fra dette link (her).

  1. Luk Skype helt inklusive bakkestangsprocessen.
  2. Trykke Ctrl + Skift + Esc at åbne Jobliste. Inden i Task Manager, gå til Processer fane og dræbe enhver proces relateret til Skype ved at vælge den og vælge Afslut opgave.
  3. Når hver Skype-proces er lukket, skal du trykke på Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “% appdata% ”og tryk på Gå indat åbne AppData folder.
  4. Find Skype-mappen i den åbnede mappe. Når du ser det, skal du højreklikke på det og vælge Omdøb og skift navn til noget andet (f.eks. Skype_old).

    Bemærk: Dette tvinger Skype til at oprette en ny mappe fra bunden.

  5. Genstart din computer og se om du er i stand til at logge ind ved næste opstart.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found