Vejledninger

LØST: Stop Windows 7 fra opgradering til Windows 10

Windows 10 - den nyeste og bedste i en lang række Windows-operativsystemer - er bestemt ikke alle Windows-brugeres kop te. De fleste Windows-brugere er ikke engang klar til alt, hvad Windows 10 har at tilbyde og medfører, og det er især tilfældet med Windows 7-brugere. Bare fordi Microsoft tilbyder alle Windows-brugere, der ejer en legitim kopi af Windows 7, 8 eller 8.1, en gratis opgradering til Windows 10, betyder det ikke, at enhver legitim Windows-bruger straks skal springe på Windows 10-vognen.

Hvis du er en af ​​de mange Windows-brugere, der endnu ikke er klar til Windows 10 og ved, at det ville være bedre for dig at holde ud med en opgradering til Windows 10, Hent Windows 10 ikon på din computers systembakke ville helt sikkert være en irritation for dig. Det Hent Windows 10 ikonet er det ikon, som du kan bruge til at reservere / okay din computers opgradering til Windows 10, men hvis du ikke planlægger at opgradere til Windows 10 når som helst i den nærmeste fremtid, kan du blot fjerne dette ubrugelige systembakkeikon ved hjælp af denne vejledning.

Deaktivering af Hent Windows 10 ikonet er ret let - hvad skal der dog gøres, hvis du har okay / reserveret en Windows 10-opgradering til din computer, og din computer kontinuerligt forsøger at downloade og Windows 10, men du ikke længere vil gennemgå det? Mens okaying / reservering af en Windows 10-opgradering til din computer komplicerer tingene lidt, vil du stadig være i stand til at stoppe din Windows 7-computer fra at blive opgraderet til Windows 10, og du kan gøre det ved enten at rode rundt med din computers registreringsdatabase eller ved hjælp af et program, der udelukkende er dedikeret til at forhindre Windows 7-computere i at opgradere til Windows 10.

Mulighed 1: Undgå en Windows 10-opgradering ved at tilpasse din computers registreringsdatabase

Den første mulighed, du har, når det kommer til at forhindre, at din Windows 7-computer opgraderes til Windows 10, er at gøre det ved at lege med og tilpasse visse dele af din computers Registreringsdatabase. For at bruge denne mulighed for at sikre, at din Windows 7-computer ikke opgraderer til Windows 10, selvom du har okay / reserveret opgraderingen, skal du:

Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb

Type regedit ind i Løb dialog og tryk på Gå ind at starte Registreringseditor.

I venstre rude af Registreringseditor, naviger til følgende bibliotek:

HKEY_LOCAL_MACHINE >SOFTWARE >Microsoft >Windows >Nuværende version >Windows opdatering

Klik på OSUpgrade mappe i venstre rude for at få vist indholdet i højre rude.

I højre rude skal du finde og højreklikke på en registreringsværdi med titlen Kickoff Download, Klik på Slet i genvejsmenuen, og klik derefter på Ja i den resulterende popup.

I højre rude skal du finde og højreklikke på en registreringsværdi med titlen KickoffSource, Klik på Slet i genvejsmenuen, og klik derefter på Ja i den resulterende popup.

Klik på Stat mappe under OSUpgrade i venstre rude for at få vist indholdet i højre rude.

I højre rude skal du finde og dobbeltklikke på den navngivne registreringsværdi OSUpgradeState for at ændre det.

Udskift hvad der er i OSUpgradeState værdi er Værdidata felt med 00000001 og klik derefter på Okay.

I højre rude skal du finde og dobbeltklikke på den navngivne registreringsværdi OSUpgradeStateTimeStamp for at ændre det.

Udskift hvad der er i værdien Værdidata felt med 2015-07-28 10:09:55 og klik derefter på Okay.

I højre rude skal du finde og højreklikke på registreringsdatabasen, der hedder OSUpgradePhase, Klik på Slet i genvejsmenuen og klik på Ja i den resulterende popup.

Luk Registreringseditor og genstart din computer. Din computer bør ikke længere forsøge at opgradere til Windows 10, uanset om du har reserveret / okay en Windows 10-opgradering til din computer eller ej.

Mulighed 2: Undgå en Windows 10-opgradering ved hjælp af Never10

Eftersom utallige brugere af Windows 7, 8 og 8.1 ønskede at sikre, at deres computere ikke ville benytte den gratis opgradering til Windows 10, før eller medmindre de var klar til det, begyndte mange applikationsudviklere at oprette programmer designet med det ene formål at forhindre Windows-computere fra opgradering til Windows 10. Det allerbedste blandt disse programmer er Aldrig10, et program designet af GRC (Gibson Research Corporation). Taler til effektiviteten, effektiviteten og den samlede ekspertise af Aldrig10 er det faktum, at over 1 million brugere har downloadet programmet for at forhindre, at deres computere opgraderes til Windows 10.

For at stoppe din Windows 7-computer fra at opgradere til Windows 10 ved hjælp af denne mulighed, skal du:

Klik på her at downloade Aldrig10.

Enkelt gang Aldrig10 er downloadet, skal du blot navigere til det bibliotek, hvor det er downloadet, og dobbeltklikke på det til lancering Hvis du bliver mødt med en prompt, skal du klikke på Løb eller Ja (alt efter hvad der gælder).

Aldrig10 kan kun forhindre din computer i at opgradere til Windows 10, hvis din forekomst af Windows 7 har hver eneste kritiske opdatering tilgængelig til den installeret. Hvis din computer mangler en eller flere vigtige opdateringer, Aldrig10 vil informere dig, og du kan klikke på Installer opdatering at installere alle de manglende Windows-opdateringer til Windows 7. Du kan fortsætte, når alle tilgængelige opdateringer er blevet downloadet og installeret.

Klik på Deaktiver Win10-opgraderingog voila - du er færdig!

Du kan nu lukke og endda afinstallere Aldrig10, men det skal bemærkes, at du har brug for det Aldrig10 for at genaktivere Windows 10-opgraderingen, hvis du vælger at benytte den i fremtiden.

Pro Tip: Så snart du okay / reserverer en Windows 10-opgradering til din computer, downloader din computer installationsfiler til Windows 10, filer der er gemt som Midlertidige Windows-installationsfiler og kan tage over 5 gigabyte diskplads. Hvis du er sikker på, at du ikke vil opgradere til Windows 10 i den nærmeste fremtid, ville det være yderst gavnligt at slippe af med disse installationsfiler og kræve noget ekstremt værdifuld diskplads tilbage. Den mest bekvemme metode til sletning af disse Windows 10-installationsfiler afhænger af den mulighed, du brugte for at forhindre din Windows 7-computer i at opgradere til Windows 10, selvom du er fri til at bruge en af ​​disse to metoder, da begge har det samme slutresultat.

Hvis du brugte mulighed 1:

Åbn Start-menu.

Søge efter "Diskoprydning”.

Klik på søgeresultatet med titlen Diskoprydning.

Klik på Okay at indlede Diskoprydning

Give lov til Diskoprydning at sammensætte en liste over alle de udnyttelige filer på den primære partition af din computers HDD / SSD.

Enkelt gang Diskoprydning er færdig med at oprette en liste, skal du sørge for at finde Midlertidige Windows-installationsfiler og vælg dem ved at markere afkrydsningsfeltet ud for indstillingen for dem. Af hensyn til at frigøre lidt ekstra diskplads skal du også vælge alle de andre slags filer på listen.

Klik på Okay.

Klik på i den resulterende popup Slet filer.

Vent på, at alle filerne slettes, og når de er det, bliver Midlertidige Windows-installationsfilersammen med en hel del andet skrammel vil være væk.

Hvis du brugte mulighed 2:

Start Never10.

Klik på Fjern Win10-filer.

Vent til alle Windows 10-installationsfiler slettes. Når denne proces er afsluttet, rapporterer Never10, at 0 byte forbruges af Windows 10-installationsfiler.

Tags stopper opgradering af Windows 10