Vejledninger

Fix: Samsung TV Volume Control fungerer ikke

Samsung Electronics er et sydkoreansk multinationalt elektronikfirma, der er berømt for sine mobiltelefoner, køkkenapparater, tv og mange andre elektroniske produkter. Samsungs tv-samling tiltrækker mange købere på grund af deres innovative skærme, der giver brugerne en udsøgt oplevelse og en brugervenlig grænseflade. Tv'erne inkluderer også mange andre funktioner såsom WiFi-forbindelse, Streaming Apps-integration og meget mere.

For nylig er der imidlertid kommet mange rapporter om, at lydstyrkekontrollen ikke fungerer med den fjernbetjening, der følger med tv'et. Brugere er ikke i stand til at skrue op eller ned for lydstyrken, men resten af ​​knappen fungerer korrekt. I denne artikel vil vi guide dig med løsninger, der permanent vil udrydde dette problem fra din computer. Vi vil også informere dig om årsagen til, at denne fejl udløses.

Hvad får Volumenkontrol til at stoppe med at arbejde på Samsung-tv'erne?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra brugere besluttede vi at undersøge problemet, og ifølge vores rapporter udløses problemet på grund af:

  • De-synkronisering:Det kan blive usynkroniseret fra tv'et, og det kan ende med at forårsage problemer med visse problemer med enheden. Hvis fjernbetjeningen ikke er synkroniseret korrekt til tv'et, kan den undertiden interferere med lydstyrkefunktionen og forhindre den i at fungere korrekt.
  • Svage batterier:Efter et stykke tid begynder batterierne inde i fjernbetjeningen at miste deres energi og blive ustabile, hvorefter de kan forårsage problemer med korrekt tilslutning af fjernbetjeningen. Hvis fjernbetjeningen ikke får korrekt strøm, er det muligt, at lydstyrkefunktionen muligvis ikke fungerer korrekt.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, går vi videre mod løsningerne. Husk også at implementere løsningerne i den specifikke rækkefølge, som de leveres i.

Løsning 1: Cykling af fjernsynet

Nogle gange kan tv'et have problemer med at starte ordentligt, hvilket kan forhindre lydstyrkefunktionen og forhindre det i at fungere korrekt. Det er også altid en god idé at tænde for fjernsynet som det mest grundlæggende fejlfindingstrin. For det:

  1. Tur det TV og lad det være løb til 5 minutter.
  2. Tag stikket ud det strømdirekte fra væg og vente for mindst 10 minutter.
  3. Tur på den TV og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Udskiftning af batterier i fjernbetjeningen

Hvis batterierne i fjernbetjeningen har været installeret i lang tid, er det muligt, at de muligvis ikke leverer strømmen til fjernbetjeningen effektivt, og de kan være ustabile. Derfor anbefales det at bytte rundt ud af batterier i fjernbetjeningen og erstatte dem mednydem. Så prøv at lave om det Bind og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 3: Synkronisering af fjernbetjeningen og tv'et igen

Det er muligt, at fjernbetjeningen og tv'et muligvis bliver de-synkroniseret, hvorfor lydstyrkefunktionen muligvis bliver deaktiveret. Derfor vil vi i dette trin synkronisere tv'et og fjernbetjeningen igen. For det:

  1. Tur det TV og tag fat dit fjern.
  2. Bevæge sig væk til -en afstand på ca. 10tommer fra Television.
  3. Punkt det Fjern det bundretside af skærm, trykke og hold ”tilbagepilknap og "Pause”-Knappen samtidig indtil TV viser meddelelsen om, at den er Tilslutning fjernbetjeningen.
  4. Forsøge at lave om det Bind og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found