Vejledninger

Fix: Skype lukker sig selv

Nogle brugere har nået ud til os med en underlig forekomst, hvor Skype automatisk lukker (eller minimerer) sig selv engang efter åbningen. Fra det, vi samlede, ser problemet ud til at være begrænset Skype-version 8.9.0.1 og over. Den nøjagtige årsag til dette problem kan synes svært at identificere, da der ikke er nogen tilsyneladende fejlmeddelelse, der peger brugeren mod årsagen til problemet.

Der er meget debat om, hvad der præcist forårsager problemet - nogle brugere peger fingre på opdateringsfunktionen, der lukker Skype for at opdatere det, mens andre har mistanke om, at Windows 10-version af Skype. Mærkeligt nok er dette særlige problem ikke begrænset til Windows 10, så skylden på alt på Skype UWP-version er ikke gyldig, da problemet også findes i Windows 7 og Windows 8 - som ikke inkluderer Microsoft Store-version af Skype.

Hvis du kæmper med det samme problem, har du måske held. Det lykkedes os at identificere et par rettelser, der viste sig at løse problemet for mange brugere, der var i en lignende situation som dig selv. Følg nedenstående metoder for at se, om de formår at løse dit problem.

Metode 1: Deaktivering af den indbyggede Skype-app (hvis relevant)

Nogle brugere har fastslået, at problemet i deres tilfælde opstår, når Skype UWP åbner - dette tvinger angiveligt desktopversionen af ​​Skype til at lukke.

Bemærk: Denne metode kan ikke anvendes, hvis du kører på Windows 7 eller Windows 8, da begge ikke inkluderer Microsoft Store-version af Skype som standard. Hvis du ikke støder på dette problem på Windows 10, skal du springe direkte til Metode 2.

Den indbyggede Windows 10-version af Skype omfavnes ikke af alle brugere, da den stadig mangler nogle af de funktioner, der findes i desktopversionen - f.eks. evnen til at trække og slippe billeder samt indsætte filer fra udklipsholderen. Hvis du ikke bruger det, er der ingen mening i at lade det forstyrre desktopversionen af ​​Skype.

I tilfælde af at du støder på dette problem på Windows 10, vil deaktivering af den indbyggede version af Skype sandsynligvis løse problemet. Følg nedenstående trin for at deaktivere den indbyggede Windows 10-app:

  1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Kør vindue. Skriv “ms-indstillinger: privatliv-baggrundsapps”Og ramte Gå ind at åbne Baggrundsapps fanen Piratkopiering indefra Indstillinger.

  2. I Baggrundsapps vindue, rul ned gennem listen over apps og deaktiver skiftet ved siden af Skype.

  3. Genstart din computer og åbn desktopversionen af ​​Skype igen. Det bør ikke lukke uventet længere.

Hvis dette ikke løste problemet, eller denne metode ikke kunne anvendes i din situation, skal du gå over til den næste metode.

Metode 2: Tilbagevenden til ældre Skype-version

Hvis Metode 1 var en buste (eller ikke anvendelig), lad os prøve at rulle tilbage til en ældre Skype-version. Denne metode er blevet bekræftet for at være en succes i løsningen af ​​problemet for brugere af Windows 7 og Windows 8.

Afinstallation af din nuværende Skype-version og anvendelse af en ældre, men mere stabil version, løser problemet. Typisk enhver Skype-version under build8.9.0.1  bør ikke lide af den fejl, der får den til at lukke uventet.

Her er en hurtig guide til afinstallation af din nuværende Skype-version og nedgradering til en ældre version:

  1. Åbn et Run-vindue (Windows-tast + R), skriv “appwiz.cpl”Og ramteGå ind at åbne Programmer og funktioner.

  2. Rul ned gennem programlisten, højreklik påSkype og vælgAfinstaller. Følg derefter vejledningen på skærmen for at afinstallere fra dit system.

  3. Besøg dette link (her) og download en ældre Skype-version. Enhver build-version under build8.9.0.1 skulle gøre jobbet. Men det tilrådes ikke at gå for lavt på listen over versioner, da du muligvis støder på mange fejl, der er blevet rettet siden.

  4. Åbn den eksekverbare installation, og følg vejledningen på skærmen for at installere den på dit system.
  5. Genstart din computer, åbn Skype, og se om problemet er løst.

Hvis disse to metoder ikke har været effektive, er der et andet alternativ, hvis du bruger Windows 10, men du er måske ikke særlig glad for det. Fra det, vi samlede, lider den indbyggede version af Skype (Windows 10) ikke af den samme fejl, som får den til at lukke uventet. Hvis de to ovennævnte metoder ikke var effektive, kan du overveje at bruge den indbyggede version af Skype (Skype UWP).

Du kan nemt åbne den indbyggede Skype ved at bruge startmenuen til at søge efter “skype“. Hvis du stadig har installeret desktopversionen, kan du skelne mellem de to ved at læse beskrivelsen - beskrivelsen af ​​den indbyggede Skype lyder “Pålidelig Microsoft Store-app”Mens desktopversionen lyder“Desktop-app“.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found