Vejledninger

Sådan rettes Amazon Error Code 9074

Brugere oplever fejlkoden 9074 når de streamer Amazon Prime Video normalt gennem deres Roku-enhed. Denne fejlmeddelelse er ret ny og har først dukket op for nylig i forskellige fjernsyn, når brugerne streamer shows eller film.

Siden fejlmeddelelsen dukkede op, har Amazon-embedsmænd været stille om, hvorfor dette problem opstår. Kundrepræsentanterne har sagt, at det er et 'teknisk' problem, som vil blive løst i god tid. Normalt forbliver denne fejlmeddelelse i et par timer (et par dage i maksimum), men den ser ud til at dukke op igen og igen.

I denne artikel vil vi gennemgå, hvorfor denne fejlmeddelelse opstår, og hvad du kan gøre for at rette den.

Hvad forårsager Amazon Error Code 9074?

Efter at have modtaget rapporter fra flere brugere og gennemført vores egen undersøgelse kom vi til den konklusion, at denne fejlmeddelelse opstår på grund af en række forskellige årsager. Nogle af dem er angivet nedenfor (alle gælder muligvis ikke for dig).

 • Tekniske vanskeligheder: Dette gælder for de fleste tilfælde, hvor Amazon Prime Video står over for problemer på backend-serveren. Hvis der er problemer i backend, er der intet du kan gøre undtagen at vente på problemet.
 • Serviceudfald: Amazon gennemgår hyppigt flere afbrydelser (som Netflix, Facebook osv.), Hvor alle dets tjenester ikke kan bruges hverken i et specifikt geografisk område eller overalt i verden. Dette er et meget almindeligt scenario, og ligesom det foregående tilfælde er der intet du kan gøre undtagen at vente.
 • Kanalproblemer: Hvis du bruger Roku til at streame Amazon Prime og bruger en kanal, kan der være tilfælde, hvor der er et problem med konfigurationen af ​​kanalen. Simpelthen løser problemet her ved nulstilling af kanalen.
 • Roku i fejltilstand: Hvis du bruger Roku til at streame Amazon Prime Videoer, føjes det sandsynligvis til din Amazon Account Management. Dette er et kendt problem, og flere mennesker har udtænkt en løsning, hvor du afregistrerer Roku-enheden og derefter får adgang til Amazon Prime Video.
 • Enhed i fejltilstand: Et andet almindeligt problem, hvorfor brugere oplever fejlkoden 9074, er, hvis nogen af ​​enhederne (inklusive Roku, internetrouter, tv osv.) Er i en fejltilstand. El-cykling dem opdaterer alle midlertidige konfigurationer og løser problemet.
 • Internetdeling: Selvom internet ikke skulle være et problem, hvis du har nok båndbredde, opdagede mange brugere, at hvis de delte deres internet med andre enheder, dukkede fejlmeddelelsen 9074 op igen og igen. Tilslutning af streaming-enheden udelukkende til internettet løser normalt problemet.
 • VPN og fuldmagter: Flere brugere bruger muligvis VPN'er for at få adgang til kanaler og shows, der ikke er tilgængelige i deres nuværende placering. Disse VPN'er giver dig muligvis adgang til dine yndlingsprogrammer, men de kan også forårsage flere problemer, herunder den der er under diskussion.

Før du starter med løsningerne, skal du sørge for at have gemt alt dit arbejde. Også alle dine konfigurationer fjernes, så sørg for at du også har alle dine legitimationsoplysninger ved hånden.

Løsning 1: Kontrol af Amazon Prime-videostatus

Før vi prøver noget andet, skal det første skridt være at navigere til internettet og kontrollere, hvad Amazon Prime Video har. Amazon (som alle andre streamingtjenester) har også noget nedetid, hvor det enten gennemgår vedligeholdelse eller står over for nogle tekniske problemer, du ikke kan gøre noget ved.

Her kan du navigere til fora som Amazon-fora og Reddit og kontrollere, om problemet også vedvarer der for andre brugere. Hvis du ser en almindelig adfærd, også fra andre brugere, betyder det, at der ikke er noget galt i din ende. Men hvis du ser dig selv som den eneste, skal du overveje at gennemgå rettelserne nedenfor. Du kan navigere til Down Detector og kontrollere status der. De løste problemer er også normalt anført der sammen med dato og klokkeslæt.

Bemærk: Se også fora for Amazon Fejlkode 9074. Du kan finde nyttige svar der.

Løsning 2: Strøm cykling af din opsætning

Før vi går videre til at ændre konfigurationerne i din Amazon-konto Roku, er det værd at cykle hele opsætningen. Strømcykling er handlingen ved at lukke alt ned på din computer og også fjerne strømkablerne fra stikkontakten. Dette vil sikre, at alle de midlertidige konfigurationer er blevet slettet, og når du starter enhederne igen, indstilles standardkonfigurationerne. Dette kan løse flere problemer i mange applikationer.

Bemærk: Udfør denne løsning til alle enheder inklusive router, tv, Roku-enhed osv.

 1. Sluk hver enhed korrekt. Gør dette for alle enheder som forklaret ovenfor.
 2. Nu, tage ud stikkontakten på hver enhed og tryk og hold tænd / sluk-knappen i mindst 10-15 sekunder.
 3. Slip tænd / sluk-knappen efter den foreskrevne tid, og lad enhederne være i ca. 10 minutter.
 4. Nu prop alt igen og start din enhed. Naviger til Prime Video, og kontroller, om fejl 9074 er løst.

Løsning 3: Deaktivering af VPN / proxytjenester

VPN'er og proxyservere kan give internetbrugere fleksibilitet. De kan bruges i en organisation eller til privat brug privat (især hvis du bruger dem til at få adgang til flere forskellige kanaler eller shows, der ikke er tilgængelige på din geografiske placering). Efter at have set på flere sager konkluderede vi, at VPN-servere og proxyservere faktisk forhindrer Amazon-videokanaler i Roku.

Derfor hvis du bruger nogen form for VPN eller tunneling, skal du sørge for, at du fjerne og prøv derefter at oprette forbindelse til Prime Video uden at muliggøre noget. Hvis du desuden bruger en internetforbindelse fra organisationer eller offentlige steder, skal du sørge for at skifte til et privat internet og kontrollere, om problemet fortsætter der.

Bemærk: En anden ting at prøve er at afbryde alle andre enheder, der i øjeblikket er forbundet til netværksforbindelsen, som også bruges af din Roku-enhed. Vi stødte på dette problem og fastslog, at der var flere tilfælde, hvor problemet, forsvandt, hvis en privat forbindelse udelukkende blev brugt med Roku.

Løsning 4: Nulstilling af kanal i Roku

Hvis du bruger Roku til at streame Amazon Prime Video, ville du sandsynligvis have tilføjet en kanal for at få adgang til platformen. Der er problemer med kanaler, når du tilføjer dem manuelt, og når du tilføjer manuelt, er der chancer for, at konfigurationen ikke indstilles korrekt. Hvis du ikke er i stand til at streame Prime Video og har problemer, navigerer vi til dine Roku-indstillinger og fjerner Prime Video-kanalen derfra. Efter genstart af din Roku-enhed vil vi tilføje kanalen igen og kontrollere, om problemet er løst.

 1. Naviger til din Roku Channel Menu og naviger til Prime Video'S kanal.
 2. Klik på Kanalindstillinger (eller du kan bruge fjerngenvejen) og derefter klikke på Fjerne.
 1. Efter fjernelse af kanalen genstart computeren korrekt. Efter genstart skal du navigere til Kanalbutik og søg efter Prime Video
 1. Klik på knappen for Tilføj kanal og efter kanalen er tilføjet, start Prime Video.

Bemærk: Du bliver muligvis bedt om at indtaste dine legitimationsoplysninger igen, da du har tilføjet kanalen som en ny kopi.

 1. Kontroller, om problemet er løst.

Hvis ovenstående metode ikke fungerede for dig, og du stadig modtager problemer, skal du navigere til den næste løsning.

Løsning 5: Afregistrering af Roku-enhed fra Amazon

Hvis sidstnævnte løsning ikke fungerede for dig, er der en mulighed for, at der er noget problem med din Amazon-konto på din Roku. Du logger ind på Amazon separat, og yderligere funktioner og konfigurationer downloades derefter i overensstemmelse hermed. Imidlertid kan kontoindstillingerne på din Roku-enhed til Amazon nogle gange blive ødelagt og forårsage flere problemer. I denne løsning navigerer vi til dine indstillinger og afregistrere din Roku-enhed fra Amazon-kontoen. Senere kan du tilføje det igen ved hjælp af de samme trin i omvendt rækkefølge.

 1. Naviger til Amazons officielle kontowebsted og åbn din Indstillinger.
 2. Efter at have navigeret til Indstillinger, skal du navigere til Digitalt indhold. Her under fanen Digital styring, vil du se en knap af Administrer dit indhold og dine enheder. Klik på den en gang.
 1. Når det nye vindue åbnes, skal du klikke på Dine enheder. Her vises alle enheder, der er forbundet til din konto. Find Roku enhed, og klik på knappen for Afmeld.
 2. Genstart nu din Roku-enhed og naviger til Prime Video. Når kanalen / applikationen er indlæst, skal du klikke på Indstillinger / Menu (du kan også bruge genvejen fra din fjernbetjening).
 3. Vælg derefter menuen til Hjælp og indstillinger.
 1. Klik nu på Log ud. Nu bliver du igen bedt om at logge ud af Amazon-kontoen. Klik på Log ud.
 2. Genstart din Roku-enhed igen. Prøv nu at tilføje din Amazon-konto igen, og tilføj derefter Amazon-kanalen. Kontroller nu, om Amazon Video fungerer som forventet, og fejlen 9074 er blevet udryddet.

Hvis du stadig ikke kan rette fejlmeddelelsen 9074 i streaming af Amazon Video, er der sandsynligvis intet du kan gøre undtagen vente. Dette er sandsynligvis et problem med backend-serverne, og normalt fixer Amazon-ingeniører nedetid om et par timer eller dage.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found