Vejledninger

Sådan tvinges du til at genstarte en Mac?

Mac er et mærke af personlige computere udviklet og distribueret af Apple. Disse computere skiller sig ud for deres unikke operativsystem og bemærkelsesværdige byggekvalitet. Oprindeligt blev computere navngivet Macintosh, men det blev senere ændret til Mac. Der er en enorm produktlinje i Mac-afdelingen med MacBook Air, MacBook Pro og iMac som nogle af de mest populære.

Nogle gange kan du sidde fast på din Mac-computer og muligvis genstarte computeren. Du kan blot genstarte computeren normalt, men nogle gange, hvis computeren har stødt på en fejl og har frosset, er en simpel genstart muligvis ikke mulig. Derfor vil vi i denne artikel diskutere nogle praktiske metoder til at genstarte din Mac og forhindre, at den fryser.

Sådan tvinges du til at genstarte en Mac?

Der er mange forskellige produktlinjer på Mac, derfor varierer metoderne til at tvinge en genstart på hver af dem en smule. Nedenfor har vi inkluderet metoden til at genstarte nogle af de mest populære Mac-produkter. Sørg for at følge trinene nøje og præcist for at undgå konflikt.

Tving genstart af en MacBook Pro og MacBook Air:

Hvis du bruger en MacBook Pro / Air, er der stor chance for, at du ikke engang ved, at der er en tænd / sluk-knap på enheden. Dette er en simpel designfejl med den nye MacBook Pro / Air, da Apple ikke kunne sætte et tegn for at angive, at Røre vedID knap er faktisk den strømknap såvel. Touch ID-knappen kan trykkes for at efterligne en tænd / sluk-knap.

  1. Tryk på og holdKommando” + “Ctrl” + “StrømKnap(Touch ID)”-Knapper.
  2. Frigøre knapperne, når skærmen bliver sort.
  3. Vente for at systemet skal genstartes.

Tving genstart af andre Mac'er:

  1. Tryk på og holde tænd / sluk-knappen på bagsiden af ​​computeren.
  2. Vente for at skærmen bliver sort og slipper knappen.
  3. Vente for at genstartsprocessen skal igangsættes.

Bemærk:Der var en "Automatisk genstart, når Mac fryser" -funktionen i nogle versioner af macOS. Kontroller, om din enhed har den. Denne funktion kan konfigureres til automatisk at genstarte din computer, hvis den fryser og faktisk er meget nyttig.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found