Vejledninger

LØST: iPhone / iPad frossen og glider ikke for at låse op

Mens iPhone / iPad måske bare er den klassiske og mere professionelle udseende og følelse af telefon / tablet derude, er den langt fra perfekt. Folk, der bruger iPhone / iPad, som brugerne af alle andre smartphones og tablets, risikerer at støde på mange forskellige problemer. Et af de mest almindelige problemer, som iPhone / iPad-brugere står over for, er en, hvor deres iPhone / iPads sidder fast på låseskærmen og ikke reagerer på nogen måde, når brugeren stryger på iPhone / iPads-skærmen for at låse den op. Brugere, der er berørt af problemet, fortsætter blot med at se låseskærmen med Apples patenterede sætning, "Stryg for at låse op" på den, selvom deres telefoner / tablets ikke reagerer på nogen som helst stimuli.

I mange tilfælde løser dette problem sig selv, når brugerne bare lader deres iPhone / iPad være i en betydelig periode. I tilfælde af at dette problem ikke løser sig selv, kan en berørt iPhone- eller iPad-bruger begynde at blive bekymret, da iPhone / iPads ikke kommer med aftagelige batterier, som de simpelthen kan trække ud for at tvinge deres enheder til at nulstille, genstarte og genstart til deres operativsystem. Selvom iPhone / iPads-brugere, der er berørt af dette problem, ikke kan trække deres telefons batterier ud, er det heldigvis, hvad de kan gøre for at løse dette problem, er at udføre en hård nulstilling, som grundlæggende genstarter og nulstiller deres iPhone / iPads, selvom de ikke kan vende iPhone / iPads slukket ved at holde nede Strøm knap.

For at nulstille en iPhone / iPad, der er frossen på låseskærmen, skal du:

Hold nede Strøm og Hjem knapper på din iPhone / iPad i i alt 7 sekunder.

Så snart 7 sekunder er gået, slip Hjem knappen, men hold nede Strøm

Du kan frigive Strøm knappen, når din iPhone / iPad begynder at genstarte.

Når din iPhone / iPad er startet op, fryses den ikke længere på låseskærmen, og du vil kunne bruge den som du normalt ville.

Hvis en hård nulstilling ikke fungerer, skal du bestemt have din iPhone / iPad kigget på af en professionel for at kontrollere, om der er en hardware-relateret årsag bag dette problem.