Vejledninger

Fix: DCOM Sever Process Launcher Høj anvendelse

DCOM er et sæt Microsoft-koncepter og programgrænseflader, hvor klientprogramobjekter kan anmode om tjenester fra serverprogramobjekter på andre computere i et netværk. Det er en meget almindelig proces i Windows-operativsystemet, og de fleste computere kører denne proces.

Når man husker det faktum, at DCOM er en populær proces, rapporterede mange brugere, at denne proces undertiden brugte enorme ressourcer. I løbet af denne tid var computeren næsten ubrugelig, og denne proces var den største synder. Vi har anført en række løsninger, der kan hjælpe med at løse dette problem. Start fra toppen og arbejd dig ned.

Løsning 1: Afbrydelse af eksterne enheder

Mange brugere rapporterede, at afbrydelse af eksterne enheder fra computeren løste deres sag. Når du tilslutter eksterne enheder (smartphones, tablets, Xbox, Playstation osv.), Bruger de ressourcer på computeren for at synkronisere med din maskine. Derudover foregår der også andre processer i baggrunden. Afbryd alle eksternt tilsluttede enheder fra din computer, og genstart.

Løsning 2: Oprettelse af en ny konto

Du kan bede administratoren om at oprette dig en ny konto, eller hvis du får adgang til den administrative konto, skal du selv oprette en ny. Vi kan guide dig om, hvordan du opretter en ny konto, så alle kontoindstillingerne i den nye vil være de samme som din nuværende konto. På denne måde vil du ikke mærke nogen forskel og også løse problemet.

 1. Først for at starte din computer i sikker tilstand
 2. Åbn en administratorkonto. Type Indstillinger i startmenu-dialogboksen, og klik på Konti.

 1. Klik nu på “Familie og andre brugere”Valgmuligheder til stede i venstre side af vinduet.
 2. Når menuen er inde, skal du vælge “Føj en anden til denne pc”.

 1. Nu guider Windows dig gennem sin guide om, hvordan du opretter en ny konto. Når det nye vindue kommer frem, skal du klikke på “Jeg har ikke denne persons loginoplysninger”.

 1. Vælg nu indstillingen “Tilføj en bruger uden Microsoft”. Windows vil nu bede dig om at oprette en ny Microsoft-konto og vise et vindue som dette.

 1. Indtast alle detaljer, og vælg en let adgangskode, som du kan huske.
 2. Gå nu til Indstillinger> Konti> Din konto.
 3. I mellemrummet under dit kontobillede vil du se en mulighed, der siger "Log ind med en lokal konto i stedet”.
 4. Indtast dit nuværende adgangskode, når prompten kommer, og klik Næste.
 5. Indtast nu brugernavn og adgangskode til din lokale konto, og klik på “Log ud og afslut”.
 6. Nu kan du nemt skifte til en ny lokal konto og flytte alle dine personlige filer til den uden barrierer.
 7. Efter skift til den lokale konto skal du kontrollere, om problemet stadig vedvarer. Hvis det ikke gør det, og alt går glat, skal du fortsætte med instruktionerne.
 8. Gå nu til Indstillinger> Konti> Din konto og vælg indstillingen “Log ind med en Microsoft-konto i stedet”.

 1. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og klik på Log ind.

 1. Nu kan du sikkert slette din gamle konto og fortsætte med at bruge denne.

Hvis du på en eller anden måde ikke kan få adgang til kontoindstillinger, kan vi prøve at oprette en ny konto ved hjælp af kommandoprompten. Bemærk, at du stadig har brug for administratorrettigheder

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet. Skriv “kommandoprompt”I dialogboksen skal du højreklikke på resultatet og vælge“Kør som administrator”.
 2. Når du er i kommandoprompten, skal du udføre følgende kommando:
 netbruger / tilføj [brugernavn] [adgangskode]
 1. Dette opretter en ny brugerkonto på din computer. Nu giver vi denne administrator administratorrettigheder.
nye lokale gruppeadministratorer [brugernavn] / tilføj

 1. Disse kommandoer opretter en lokal administratorkonto med det samme. Genstart din pc og log ind på den nye konto.

Forhåbentlig fungerer alt fint. Hvis ikke, skal du følge nedenstående trin.

 1. Tryk på Windows + R for at starte programmet Kør. Skriv “msconfig”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i systemkonfigurationen, skal du vælge “Selektiv opstart”Fra listen over valgmuligheder under fanen Generelt.

 1. Gå nu til fanen Boot, og vælg “Sikker opstart”Og“Netværk”Under det. Tryk på Anvend for at gemme ændringer og afslutte. Genstart din computer for at starte den i sikker opstart.

 1. Nu gentag processen at oprette en ny konto ved hjælp af kommandoprompten som vi gjorde i de tidligere trin.
 2. Åbn nu systemkonfigurationen igen og fortryde alle de ændringer, vi har foretaget i trin 2 og 3. Genstart din computer og log ind på den nye konto.
 3. Forhåbentlig vil problemet blive løst. Du kan nemt overføre alle dine tidligere data ved hjælp af de trin, der er nævnt i starten af ​​denne løsning.

Løsning 3: Deaktivering af tredjepartsapplikationer

Der er mange rapporter, når applikationer som Google Chrome, Dropbox, Xbox osv. Skaber problemer i diskbrug. Hver computerkonfiguration er forskellig, hvorfor vi ikke kan diagnosticere nøjagtigt, hvilket program der forårsager problemer.

Lav et veluddannet gæt, deaktiver hver af disse applikationer korrekt, og kontroller din CPU / Disk-brug. Giv applikationer, der kræver hyppig internetadgang til synkroniseringsformål, mere prioritet. Her er nogle applikationer og rettelserne:

 • Hvis du har Google Chrome, Mozilla eller Opera, skal du afinstallere det og kontrollere din brug.
 • Deaktiver Dropbox korrekt, og deaktiver applikationen fra start ved opstart.
 • Sluk Xbox-applikationen.
 • McAfee Security Centers Firewall er også kendt for at forårsage dette problem, så husk at deaktivere det eller afinstallere det fuldstændigt.

Løsning 4: Deaktivering af Live-Tiles

En anden funktion i Windows 10 er Live Tiles. Disse er fliser på din startmenu, der dukker op, når du klikker på Windows-knappen eller ikonet. Disse fliser synkroniseres også konstant med andre servere for at give dig de seneste opdateringer og nyheder. Vi fandt også, at disse var et problem. Efter deaktivering af disse rapporterede mange brugere, at deres problem var helt løst. Vi kan også deaktivere disse for dig. Hvis det ikke gør en forskel, kan du altid tilbagekalde ændringerne senere.

 1. Før vi afinstallerer applikationerne, kan vi fjerne de levende fliser fra din startmenu og kontrollere, om dette løser noget.
 2. Tryk på Windows-nøgle eller klik på Windows-ikonet til stede nederst til venstre på skærmen.
 3. og vælg “Frakobl fra Start”. Denne handling fjerner øjeblikkeligt de levende fliser Højreklik på flisen fra din startmenu. Gør dette for alle poster og genstart din computer.

Hvis fjernelse af de levende fliser ikke løser noget, kan vi prøve at afinstallere applikationerne og kontrollere, om problemet løses. Du kan altid geninstallere applikationen ved hjælp af en enkelt kommandolinje i kommandoprompten.

Se "windows store cache kan blive beskadiget ” artikel og gennemse den sidste løsning (løsning 8). Du finder en detaljeret forklaring på, hvordan du afinstallerer indbyggede applikationer, og hvordan du geninstallerer dem.

Genstart din computer, og kontroller igen, om problemet fortsætter. Prøv også at afbryde forbindelsen til netværket, og hvis brugen stabiliseres, så prøv at oprette forbindelse til et andet netværk for at kontrollere, om problemet ligger i netværket.

Løsning 5: Kontrol gennem Process Explorer

Process Explorer er et værktøj fra Microsoft, der viser dig oplysninger om, hvilke DLL'er der er blevet åbnet / indlæst sammen med alle detaljerne om, hvilken overordnet proces der startede det. Det giver dig information om de forbrugte ressourcer, CPU-brug osv. Vi kan prøve at kontrollere processer ved hjælp af DCOM og fejlfinde, hvorfor de bruger det.

 1. Download Process Explorer fra det officielle Microsoft-websted.
 2. Når du har pakket pakken ud i en tilgængelig mappe, skal du starte den. Du vil blive mødt af en række processer sammen med deres detaljer. Klik på "Fil”Øverst til venstre og vælg“Vis detaljer for alle processer”. Du kan kræve administratorrettigheder for at udføre denne handling

 1. Find nu processen “svchost.exe”, Højreklik på den og vælg Egenskaber. Naviger til fanen Billede. Her vil du se synderen, dvs. hvilken proces der bruger den eksekverbare.

 1. Grav lidt og find applikationen / tjenesten. Du kan let deaktivere som service ved hjælp af “tjenester.msc”Eller afinstallere et program.
 2. En proces, der starter med tråden “dll! DabSessionStateChanged + 0xe4 ..”Er kendt for at forårsage problemer. Du kan deaktivere denne proces ved hjælp af procesudforskeren direkte. Det er knyttet til System Events Broker.

Bemærk: Hvis ovenstående rettelser ikke kunne rette op på din situation, skal du prøve at vende tilbage til et tidligere gendannelsespunkt eller udføre en fuldstændig nulstilling af systemet.