Vejledninger

Bedste GPU-kølere at købe i 2020: Eftermarkedsafkølingsløsninger til din GPU med overophedning

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Bedste GPU-kølere at købe i 2020: Eftermarkedsafkølingsløsninger til din GPU med overophedning

Bedste GPU-kølere at købe i 2020: Eftermarkedsafkølingsløsninger til din GPU med overophedning

Af Bill Wilson 18. juli 2020 7 minutter læst

Så du har afsluttet din pc-opbygning og har kørt dig selv ind i en verden af ​​intens spil. Du har det sjovt, når du spiller offline kampagnespil, eller når du opholder dig i de mere konkurrencedygtige MOBA'er eller FPS-spil. Pludselig begynder din pc at virke, det viser sig, at du har et GPU-varmeproblem på dine hænder. Alt det ovenstående kan virke som om det er fra en dårlig drøm eller noget, men hvis dette sker for dig, eller hvis du begynder at se de øverste temperaturer til din GPU, har vi din ryg dækket.

Der er et produkt i denne verden kendt som en GPU-køler. Disse fungerer i det væsentlige som CPU-kølere, hvordan de køler hardware ned til en brugbar temperatur. GPU-kølere findes i forskellige former som Air Coolers, All in one (AIO) -kølere eller blæsere. Luftkølere ligner CPU-luftkølere, da de har deres egne køleplader, rør og blæsere. Blæsere handler på en måde for at suge den varme luft ud og skubbe den ud; de bruges i meget grundlæggende situationer og fungerer som fans allerede på en GPU. AIO-kølere er dem, der har væskekøling og en radiator, disse er de bedste produkter, der skal bruges omhyggeligt og i mere ekstreme tilfælde.

Dette er et overraskende emne, og mange af os har ikke engang brug for GPU-kølere eftermarkedet. Men hvis din GPU er overophedet, og du ikke vil bruge for meget på at opgradere til en ny GPU. Du har held og lykke, for i dag gennemgår vi nogle af de bedste eftermarkeds-GPU'er, du kan købe lige nu. Lad os begynde, skal vi?

1. ARCTIC Accelero Xtreme IV-grafikkortkøler

High-End køling

 • Lang garanti
 • Lydløs drift
 • Overkommelig pris
 • Stor køling
 • Væsentlig størrelse

Dimensioner: 288 x 104 x 54 mm | Kompatibilitet: Nvidia GeForce, AMD Radeon | Støjniveau: 23,5 - 25 dBA | Ventilatorstørrelse: 3 x 92 mm | Blæserhastighed: Op til 2000 omdr./min

Tjek pris

Det første produkt på vores liste er et andet kølerelateret produkt fra Arktis. Virksomheden har lavet nogle af de mest ikoniske køleløsninger i pc-industrien gennem de sidste par år. Arktis termiske pastaer er legendariske. Hvil er garanteret, at der er gyldige grunde til, at Arctic Accelero Xtreme 4 ligger oven på bunken med vores bedste GPU-kølere. Dette er i det væsentlige en luftkøler, der undrer sig og også kommer ind til en overkommelig pris.

Arctic Accelero IV er en af ​​de højest termiske GPU-kølere i markøren. Med triple-fan-kølesystemet sørger Arctic Accelero IV for, at din GPU ikke overophedes. Det holder GPU'ens varmeniveau i skak uanset den stress, du lægger på det. En af nøglefunktionerne, der gør dette til et virkelig banebrydende produkt, er dets næsten lydløse ydeevne. Med tri-ventilatorafkøling ville man tro, at dette ville være temmelig støjende med det niveau af køling det giver. Dette er dog en af ​​de mest lydløse kølere på dette tidspunkt.

Den seks års garanti er et bevis på stabilitet og lang levetid for Accelero IV. For et produkt, der er så beskedent prissat som det er, er seks års garanti også et massivt plus. Mange billige produkter har en tendens til at ofre kvaliteten for at holde prisen lav, hvilket ikke er tilfældet med Arktis, som seks års garanti viser.

Arktis er et meget troværdigt navn på det køligere marked. Deres produkter har altid været af højeste orden, og Accelero IV er ingen undtagelse herfra. Dette er en højtydende luftkøler, der er anerkendt som en af ​​de bedste GPU-kølere på dette tidspunkt med sin overkommelige pris, der giver den kanten i forhold til andre kølere, der kan matche den i ydeevne.

2. NZXT Kraken G12

High-End køling

 • Helt kompatibelt
 • High-end køler, når den er færdig
 • Selve monteringssættet er billigt
 • Kræver Kraken X-Series AIO
 • Dyrt at gennemføre

Dimensioner: 201 x 113 x 32 mm | Kompatibilitet: Nvidia GeForce, AMD Radeon | Støjniveau: 23,5 - 25 dBA | Ventilatorstørrelse: 1x 92 mm | Blæserhastighed: Op til 1500 omdr./min

Tjek pris

NZXT er en af ​​verdens mest kendte pc-delproducenter lige nu. De laver nogle af de bedste og mest avancerede produkter derude. PC-kabinetterne i NZXT er nogle af verdens fineste og mest efterspurgte. NZXT har også investeret sine kræfter i forhold til køling, og de har nogle gode produkter derude. Deres RGB-fans er nogle af de bedste, og nu får vi deres meget populære NZXT Kraken G12, dette er en væskekøler med god æstetik (hvilket kan forventes).

NZXT Kraken G12 er et monteringssæt med en meget lav pris. At omdanne det til en AIO-væskekøler er dog dyrt. Du skal købe en separat AIO-køler fra en af ​​de mange Kraken X-seriekølere. Cirka 30 forskellige kølere kan monteres på G12. Dette giver kunderne en bred vifte af muligheder, når de vælger den AIO-køler, du vil knytte til din GPU.

Den største ulempe er langt den høje pris, du har brug for for at fuldføre din AIO GPU-køler, når du køber Kraken G12 monteringssæt. For så vidt angår ydeevne, vil det ikke være forkert at sige, at dette er den bedste termisk udførende GPU-køler derude. NZXT har levet op til sit ry og produceret en anden køler på højt niveau, selvom premiumprisen kan få folk til at tøve med produktet.

3. ID-køling Frostflow 120 VGA

Let på tegnebogen

 • Elegant og simpelt design
 • Bred understøttelse af CPU'er og GPU'er
 • Rimelig køleydelse
 • Ikke ideel til overclocking
 • Problemer med tilgængelighed

Dimensioner: 154 × 120 × 27mm | Kompatibilitet: RTX 20-serien, 10-serien, AMD 5000-serien | Støjniveau: 25 dBA | Ventilatorstørrelse: 120mm | Blæserhastighed: 800-2000 omdrejningstal

Tjek pris

På listen, hvor store navne som NZXT og Arctic er nævnt, har ID-Coolings navn muligvis ikke så meget vægt. Du er ikke alene, hvis du tror, ​​at du ikke har hørt deres navn før. Men du vil helt sikkert huske deres navn efter at have undersøgt ID-Cooling Frostflow 120 VGA-køler til din GPU.

ID-Cooling Frostflow 120 GPU-kølere har et ret minimalistisk og konventionelt udseende sammenlignet med nogle kølere. Du finder ingen RGB-flair og effekter her, og disse kølere kommer i en sort farve, der giver det et meget slankt look. Bortset fra logoet, der lyser og den røde LED-blæser, er der ingen andre farveeffekter på denne køler. Vi er kommet til at sætte pris på RGB-fans, hvor de får dem rigtige, men ikke-RGB har en særlig plads i mange menneskers hjerter. Det har også support til næsten alle de store Intel- og AMD-chipsæt, så du er også godt sikret på den front.

Ventilatoren er 120 mm med varierende hastigheder på 800 RPM til 2000 RPM. Med hensyn til præstationen formåede ID-Cooling Frostflow 120 at udføre relativt godt og holde jorden. I normale driftsformer forblev GPU- og CPU-temperaturerne på de acceptable niveauer, men de blev højere, end de skulle have, når de blev overclocked. At øge hastigheden på fansen gjorde heller ikke meget for at hjælpe i den afdeling.

ID-Cooling Frostflow 120 er en flot GPU-køler, der giver en forfriskende ny smag. Selv uden RGB føles designet ikke skuffende. Den kommer med en ret rimelig pris, så den er også overkommelig. Ydeevne og kølefunktioner kunne have været bedre, men hvis du er interesseret i overclocking, skal du alligevel ikke se på budget-GPU-kølere. En ulempe ved at undersøge en køler af et temmelig ukendt mærke er, at de ofte har problemer med tilgængeligheden, sådan er det tilfældet med ID-Cooling Frostflow 120.

4. Raijintek Morpheus II VGA-køler

En anden gang med GPU-kølere

 • Ekstremt effektiv
 • Billig pris
 • Noget område til tilpasning
 • Kræver forståelse på pro niveau
 • Meget kompliceret installation

Dimensioner: 254 × 98 × 44 mm | Kompatibilitet: Enhver GPU | Støjniveau: Ingen, men har brug for fans | Ventilatorstørrelse: 2x 120mm | Blæserhastighed: Afhængig af de installerede blæsere

Tjek pris

Vi troede aldrig rigtig, at vi nogensinde ville se et produkt som dette eller medtage det på en liste. RaijintekMorpheous II VGA Cooler er et af de underligste og unikke produkter, vi nogensinde har set til enhver hardwarekategori til pc-spil. Dette er et produkt, der kræver omfattende manipulation af din GPU, sandsynligvis også i en slags garantispørgsmål. Vi anbefaler normalt ikke sådanne produkter, men effektiviteten og succesen, produktet har set, er imponerende.

Så dybest set er RaijintekMorpheous II VGA-køler ikke som i sig selv en køler, dette er kun en køleplade. Hvad dette produkt vil gøre, er at det sigter mod at blive tilføjet til din GPU manuelt ved at ændre det. Tænk på det som dit nye køleplade for at erstatte den gamle af din GPU. Kølelegemet er utroligt tungt, optager en hel del plads; dette gør det ekstremt effektivt i sin køling. Kølelegemet er næsten også lydløst. Et problem, som du vil støde på med dette produkt, er dets vanskelighed at konfigurere det. Der er en vis usikkerhed omkring, hvilke GPU'er dette kort officielt understøtter, men ud fra det, vi samler, kan de fleste GPU'er bruge det.

RaijintekMorpheous II VGA Cooler er et produkt, der sandsynligvis kræver, at du ansætter hjælp udefra af en professionel. Du bør ikke installere dette produkt alene, selvom du har anstændig viden om, hvordan din GPU fungerer. Selve processen er ekstremt vanskelig at gøre, installationen er ret kompliceret. Valget af fans til at tilføje til kølelegemet hviler dog helt på dig, dette kan være en enorm bonus, da du nu kan investere i toppen af ​​linjen Noctua NF-F12 fans at tilføje. Disse er sandsynligvis de bedste fans til pc'er i verden lige nu. Tilføj 2 af disse blæsere oven på kølelegemet for at skabe den perfekte, mest utrolige GPU-luftkøler i verden. Så valget af fans efterlader område til tilpasning, så længe de er 120 mm.

Samlet set ville dette være det perfekte produkt for dem, der kan lide at stå for deres GPU. Mennesker med god viden og adgang til fagfolk kan vælge dette produkt. De samlede omkostninger vil ikke være så høje og efterlader nogle områder til valg.

5. ARCTIC Accelero Twin Turbo III

Bedste budgetvalg

 • God pris
 • Effektiv og god køling
 • Relativt stille
 • Optager en hel del plads
 • Vage installationsinstruktioner

Dimensioner: 122 x 218 x 53 mm | Kompatibilitet: Nvidia GeForce, AMD Radeon | Noise Level: 22,5-24,5 maks. | Ventilatorstørrelse: 2x 92mm | Blæserhastighed: 900-2000 omdr./min

Tjek pris

Vi afslutter listen med et andet produkt fra det meget accepterede Arktis. Virksomheden fortsætter med at fremstille topkøleløsninger, og på dette tidspunkt kan det endda være overraskende ikke at se en liste med mere end 1 af deres produkter. Dette er den perfekte budgetmulighed; det er mere end rimeligt prissat for en luftkøler til GPU'er.

Arctic Accelero Twin Turbo III er en luftkølingsløsning til budgetorienterede mennesker. Produktet har sit eget kølelegeme, rør og ventilatorer, så grundlæggende ahs sit eget setup til at arbejde med. Der var to fans på denne sammenlignet med de tre på det andet produkt. Begge ventilatorer er 92 mm og kan opnå en maksimal hastighed på 2000 RPM hver. Twin Turbo III fungerer relativt stille på kun 0,3 sten eller maksimalt 24,5 dBA. Du kan maksimalt opnå 250 watt kølekapacitet, hvilket er meget godt i betragtning af produktets pris. Installationsprocessen er slags vanskelig, da der ikke blev givet nok instruktioner, selv på produktets hjemmeside, er processen beskrevet meget vagt.

Arctic Accelero Twin Turbo III har vist sig at være et meget nyttigt produkt og vil gøre det fint for de fleste GPU'er og deres opvarmningsproblemer. Produktets effektivitet har ikke kun overrasket os, men også mange andre brugere. Det eneste virkelige problem med produktet er, at dette er en, der tager meget plads og vejer lidt på den tunge side. Problemerne ligner dem, der findes i Accelero Xtreme IV. Da luftkølere, der er voluminøse, ikke kan undgås, ledte du måske ikke efter yderligere GPU'er, da pladsen på dit bundkort løber tør med dette.

Alt i alt er dette det perfekte produkt at slutte listen med. Dette er et produkt til dem, der har brug for køleopløsninger, men ikke har råd til nogle af de mere top-end produkter. Arctic Accelero Twin Turbo III er et fantastisk produkt, men for dem der ikke har brug for den plads, det tager.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found