Vejledninger

Sådan frigøres din iPhone

Det kinesiske softwareteam Pangu har allerede frigivet et par jailbreakingsmetoder til den nyeste iOS 11. Det betyder, at brugerne nu kan jailbreak selv den mestnyligiPhone8/8 Plus og iPhone X, samt alle de ældre iDevices, der kører iOS 11.

Hvis du læser vores artikler, ved du, at vi GØRIKKE anbefaler jailbreaking af dine iPhones og andre iDevices. Ja, jailbreaking af din iPhone giver dig nogle ekstra funktioner og funktioner til dig. Men ud over fordelene er jailbreaking en procedure, der vil ugyldig dine iDevice's garanti og har mange ulemper som ydeevne og sikkerhedsproblemer. Imidlertid beslutter mange brugere stadig at jailbreak deres enheder, og senere vil de vende tilbage til den oprindelige lager iOS-tilstand. Men er det unjailbreakbehandle også selvom muligt?

Ja, det er muligt, og det er endnu enklere end jailbreaking-processen. Hvis du ejer en jailbroken iPhone 8, iPad eller en hvilken som helst anden iOS-enhed, og du vil frigøre den (vende den til den oprindelige iOS-tilstand), her kan du finde alt, hvad du har brug for. I resten af ​​artiklen vil jeg forklare de trin, du skal tage for at fjerne jailbreak fra dine iDevices.

Sikkerhedskopier din iDevice

Inden vi begynder med det første trin, lad mig fortælle dig, at unjailbreaking er en proces, hvor du kan miste dine personlige data. Så sørg for at udføre en fuld sikkerhedskopi af din iPhone eller iPad. Den bedste praksis er at gemme din sikkerhedskopifil på to placeringer (lokalt og i skyen). Sådan kan du lave en iCloud-sikkerhedskopi på den nyeste iOS 11.

 1. Opret forbindelse din iPhone, iPad eller iPod touch til en WiFi
 2. Gå til Indstillinger, trykke på Dit navn og vælg iCloud.

 3. Trykke på iCloudBackup og sørg for, at skiften er .
 4. Klik nu på Backup nu og Blivtilsluttet til Wi-Fi-netværket, indtil processen er afsluttet.

Hvis du vil kontrollere fremskridt og bekræfte, om sikkerhedskopien er gennemført, skal du gå til Indstillinger, trykke på DitNavn, trykke på iCloud, og åbn iCloud-sikkerhedskopi. Under knappen Backup nu du kan se tid og dato af den sidste sikkerhedskopi.

Unjailbreaking-processen

Når din enhed er færdig med sikkerhedskopieringsprocessen, kan du starte med følgende trin til unjailbreaking af den.

 1. Opret forbindelse din iPhone eller iPad til din PC eller Mac bruger original USB-kabel.
 2. Start iTunes på din computer.
 3. Lås din iDevice og TurafFindeMiniPhone.
  • Gå til Indstillinger, trykke på DitNavn og vælg iCloud.
  • Trykke på Find min Iphone og sørg for, at skiften er AF. Du bliver nødt til at indtaste din ÆbleID og adgangskode, for at slå denne funktion fra.

 1. I iTunes på din computer, vælg din iDevice når det vises.
 2. I Resumépanel, klik på Gendanknap. Du har lige startet unjailbreakingbehandle.
 3. Under proceduren gør din enhed det genstart. Det vil spørge dig, om du vil gendannefra -en sikkerhedskopi Her kan du vælge iCloud mulighed, hvis du vil gendanne det fra fil at du oprettet tidligere.

Når processen er færdig, er din iOS-enhed tilbage til fabriksindstillingerne. Du vil se de sædvanlige opsætningstrin, som du havde udført, da du tændte din iDevice for første gang.

Konklusion

Den unjailbreaking-proces, som jeg forklarede ovenfor arbejder det samme den hver iPhone, iPad eller iPod touch, fra de ældste modeller til de nyeste. Det fungerer også på alle iOS-versioner, inklusive den nyeste iOS 11.

Hvis du nogensinde vil vende jailbreak tilbage, skal du kontrollere denne artikel. Og glem ikke at beskytte mod potentielle risici ved at udføre en sikkerhedskopi på din iDevice inden du begynder.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found