Vejledninger

LØST: Lyserøde og grønne linjer vises på LCD / skærm / skærm

Disse linjer kan variere i intensitet og placering. Disse linjer kan undgås, hvis det sted, hvor disse linjer vises, ikke forstyrrer synet og afbryder arbejdet.

Problemet er sandsynligvis forårsaget af en defekt LCD - Det kan dog også være forårsaget af den grafiske adapter. Normalt, når grafikadapteren har haft en fejl, bliver skærmen helt tom eller sort, og linjerne vises vandret, men når der er et defekt logikkort på LCD'et, eller LCD'et er blevet beskadiget til en vis grad vises linjerne lodret.

Problemet kan også være forårsaget af forældede / korrupte drivere. Da der er flere grunde til, at det fejler, ville det være bedst at foretage fejlfinding af problemet og finde ud af, hvad der præcist har forårsaget dette ved prøve og fejl. I denne vejledning har vi listet to almindelige tilgange, der kan hjælpe.

Opdater dine grafikkortdrivere

Først og fremmest ting at gøre er at tjekke for opdaterede drivere til dit grafikkort. Forældede versioner af drivere kan forårsage uventede resultater, inden du går med opdateringsdriverne; Kontroller og se om linjerne vises, når computeren først starter, vises linjerne på POST-skærmen? Hvis ikke, er det ikke et driverproblem, og du kan gå videre til den næste metode nedenfor, som er at teste adapteren og skærmen.

Hold nede for at kontrollere, hvilket grafikkort du bruger Windows Nøgle og Tryk på R.

Type dxdiag i køredialogen og tryk på Gå ind.

Vinduet DirectX Diagnostic Tool åbnes. Gå til fanen Skærm. Når du har navnet på grafikkortet, skal du notere det og foretage en hurtig google-søgning for at hente de nyeste drivere fra producentens websted, når du først har installeret og testet det.

Tilslut til en ekstern skærm

For at se om problemet er på LCD-skærmen eller i GPU (grafikkort), skal du slutte dit system til ekstern skærm og skifte skærm ved hjælp af Vinde + P nøgler. Hvis du får en ren skærm efter tilslutning til en ekstern skærm, betyder det, at GPU'en er i orden, og skærmen er defekt, MEN hvis du har de samme resultater på den eksterne skærm, så har din GPU sandsynligvis en fejl, og skærmen er fin .