Vejledninger

Sådan udskrives sort / hvid på Mac

Hvis du er en ny Mac-bruger og har brug for at udskrive en farveside i sort-hvid eller i gråtoner, behøver du ikke nogen særlig software til at gøre det. Sort-hvid-udskrivning, der er tilgængelig på din Mac, afhænger dog direkte af den printer, du bruger.

Bemærk: Nogle printere understøtter ikke udskrivning i sort / hvid. Hvis dette er tilfældet, kan du ikke tvinge printeren (som ikke understøtter sort / hvid-udskrivning) til at have en evne, som dens hardware ikke understøtter.

Hvis din printer understøtter sort / hvid-udskrivning, kan du her gøre det på en Mac.

 1. Mens dit dokument eller billede åbnes (i den relevante app - TextEdit, Microsoft Word, Pages, Preview osv.) klikdetfilmenu og vælgePrint.
 2. I vinduet Udskriftsindstillinger klikAt visedetaljer (hvis tilgængelig) for at afsløre flere oplysninger om udskrivningsproceduren. Hvis du ser Skjul detaljer i stedet for Vis detaljer, kan du bare fortsætte til næste trin.

 3. Afhængigt af din printer kan du muligvis måske ikke se en sort / hvid-skifte i vinduet Udskriftsindstillinger.
 4. Hvis muligt, bare tjek denne skifte, og du kan udskrive dit dokument eller billede.
 5. Hvis ikke tilgængelig, klik på det ikke-mærkedeDropdown-menu til applikation (se billedet nedenfor).

 6. Nu, vælge det PrinterIndstillingermulighed (eller papirtype / kvalitet). Afhængigt af din printer kan denne indstilling navngives forskelligt i dit særlige tilfælde. Normalt er det placeret i bundindstillingerne.

 7. Når du vælger den rigtige mulighed i rullemenuen Applikation, et felt i farve (eller farveindstillinger) vil dukke op. Klik på rullemenuen Farve, og vælg Sort (eller gråtoner eller enhver anden indstilling, der står for sort / hvid-udskrivning).

Bemærk: Husk, at felternes navne kan variere afhængigt af printermodellen. Nogle gange kan gråtonefunktionen hedde Mono eller Black Cartridge Only eller noget lignende. Placeringen af ​​disse felter kan også være forskellig.

Opret sort og hvid forudindstilling

Hvis du ofte udskriver sorte og hvide dokumenter, kan du oprette en forudindstilling med disse indstillinger og bruge den i stedet for at gentage denne procedure, når du har brug for at udskrive i sort / hvid.

 1. Klik på det Forudindstilletdråbened, øverst i vinduet Pring Option.
 2. VælgeGemmeNuværendeIndstillingersomForudindstillet

 3. Type -en navn til din forudindstilling (f.eks. sort / hvid).
 4. Vælgehvis du vil gemme det til den aktuelle printereller alle printere.
 5. Klik påGemme.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found