Vejledninger

Fix: Du skal rette din Microsoft-konto til apps på dine andre enheder for at kunne starte apps og fortsætte oplevelser på denne enhed

Denne fejl er ret specifik, da den vises på forskellige enheder, herunder din Windows 10-pc samt mobile enheder, der kører Windows Phone OS, og fejlmeddelelsen nævner endda fejlen, der vises på andre enheder.

Der er flere løsninger på problemet, og nogle gange kan de håndteres via din Windows 10-pc og i andre tilfælde direkte på din Windows Phone OS-kørende enhed. Hvis du kun kører Windows på forskellige enheder, skal du springe løsninger over, der udføres på Windows Phone. Held og lykke!

Løsning 1: Log ud og kom ind igen

Brugere har rapporteret en underlig løsning, hvor de loggede ud af deres sædvanlige konto, men de kunne ikke logge ind med deres almindelige adgangskode, som de brugte til deres konto. Dette er en underlig fejl eller funktion, hvor Windows automatisk forbinder dit Microsoft-id med din pc, og du skal logge ind igen ved hjælp af dette id for at fortsætte med at bruge din computer normalt. Prøv dette nedenfor:

 1. Klik på startmenuknappen, og klik på kontoikonet øverst i det højre sæt ikoner. Du skal se en mulighed, der siger Log ud. Alternativt kan du bruge Ctrl + Alt + Del-tastekombinationen, som giver en blå skærm med flere muligheder. Vælg Log ud eller Skift bruger.

 1. Når du forsøger at logge ind på din konto igen, bemærker du muligvis, at din gamle adgangskode ikke fungerer, og du kan bemærke andre ændringer. Prøv at indtaste dine Microsoft ID-legitimationsoplysninger (brugernavn og adgangskode) for at logge ind på Windows igen. Alt skal være okay nu.

Løsning 2: Flyt apps tilbage til telefonlagring - Windows Phone

Hvis fejlen vises enten på din Windows 10-pc eller din Windows Phone, skal denne metode være i stand til at rette den, hvis den samme Microsoft-konto bruges på begge disse enheder. Denne fejl vises med andre symptomer såsom apps, der ikke kan opdateres på din mobiltelefon.

Det kan løses, hvis du flytter de apps, der aktuelt er placeret på din mobiltelefons SD-kort, tilbage til din telefonlagring. Prøv dette ved at følge instruktionerne nedenfor.

 1. På din Windows Phone skal du åbne Indstillinger og klikke på sektionen Opbevaring. Klik på telefonindstillingen, og klik derefter på apps + spil, som skal åbne listen over installerede apps på din telefon.

 1. Find de apps, der ikke opdateres korrekt, og klik på dem for at åbne vinduet, der viser dets lagerbrug. Du skal se overgangen til telefonopbevaring. Klik på den, og gentag den samme proces for alle apps, der er installeret på din computer. Kontroller, om den irriterende meddelelse er forsvundet.

Løsning 3: Løs problemet via indstillinger

Nogle gange opstår fejlen efter en større opdatering enten på din Windows 10-pc eller på din Windows Phone. Der er også andre scenarier, hvor denne metode kan være nyttig, og vi anbefaler stærkt, at du sparer et øjeblik og prøver denne metode. Det skal kun tage et minut, uanset om du prøver det på din pc eller din smartphone.

 1. Klik på Indstillinger enten på din telefon eller ved at klikke på Start-menuen på din pc og klikke på tandhjulsikonet nederst til venstre i menuen.

 1. Naviger til Konti >> E-mail- og appkonti, og prøv at finde indstillingen "Fix" til den problematiske konto. Du bliver sandsynligvis nødt til at indtaste dine loginoplysninger igen, før du fortsætter. Kontroller, om problemet er løst bagefter.

Løsning 4: Brug gruppepolitik

Brug af gruppepolitik er altid nyttigt, hvis du følger de korrekte instruktioner for det aktuelle scenario. Der er mange indstillinger og valgmuligheder, som kan ændres inden for gruppepolitisk miljø, og du bør bestemt være klar til at løse dit problem ved at følge nedenstående trin.

 1. Brug Windows Key + R-tastekombinationen på din computer for at åbne dialogboksen Kør. Indtast “gpedit.msc” i dialogboksen Kør, og tryk på OK-knappen for at åbne redigeringsprogrammet for gruppepolitik.

 1. I venstre sektion af Editor for lokal gruppepolitik under Brugerkonfiguration skal du dobbeltklikke på administrative skabeloner og navigere til administrative skabeloner> Start-menu og proceslinje> sektionen Meddelelser.
 2. Vælg mappen Meddelelser ved at dobbeltklikke på den og navigere til sektionen til højre.
 3. Dobbeltklik på politikindstillingen "Sluk for toastmeddelelser", marker afkrydsningsfeltet ud for "Aktiveret" og anvend de ændringer, du har foretaget, inden du afslutter gruppepolitisk editor.

 1. Til sidst skal du genstarte din computer for at gemme disse ændringer og kontrollere, om den irriterende meddelelse er forsvundet.

Løsning 5: Opdater Windows til den nyeste version

Hvis fejlen skyldes en fejl i din Windows-installation, er det kun et spørgsmål om tid, før fagfolk i Microsoft bemærker problemet og frigiver en programrettelse, der løser det på ingen tid. Sandsynligvis er plasteret allerede frigivet, og du har muligvis ikke været der for at downloade det i tide.

Det kan have noget at gøre med, hvordan opdateringer installeres på din computer. Uanset hvad skal du følge instruktionerne nedenfor for at installere alle opdateringer med det samme.

 1. Åbn PowerShell-værktøjet ved at højreklikke på startmenuknappen og klikke på Windows PowerShell (Admin) -indstillingen i genvejsmenuen.

 1. Hvis du ser kommandoprompt i stedet for PowerShell på det sted, kan du også søge efter det i menuen Start eller søgefeltet ved siden af ​​det. Denne gang skal du sørge for at højreklikke på det første resultat og vælge Kør som administrator.
 2. I Powershell-konsollen skal du skrive “cmd” og forblive tålmodig for Powershell at skifte til det cmd-lignende vindue, som kan synes mere naturligt for Command Prompt-brugere.
 3. I den "cmd" -lignende konsol skal du skrive kommandoen nedenfor og sørge for at klikke på Enter bagefter:
wuauclt.exe / updatenow
 1. Lad denne kommando gøre sine ting i mindst en time og tjek tilbage for at se, om der blev fundet og installeret opdateringer uden problemer. Denne metode kan anvendes på alle Windows-operativsystemer, inklusive Windows 10.

Alternativ til Windows 10-brugere:

 1. Søg efter Indstillinger i Start-menuen, og klik på det første resultat, der dukker op. Du kan også trykke på den gearlignende knap nederst til venstre i Start-menuen.

 1. Find sektionen Opdatering og sikkerhed i bunden af ​​vinduet Indstillinger, og klik på den for at åbne Windows Update-indstillinger blandt andre.
 2. Bliv på Windows Update-fanen, og klik på knappen Søg efter opdateringer under sektionen Opdater status for at kontrollere, om der er en ny version af Windows tilgængelig for brugere at downloade.

 1. Hvis der er en, skal Windows starte download- og installationsprocessen automatisk. Sørg for, at du forbliver tålmodig, og at du genstarter computeren, når du bliver bedt om det. Kontroller, om problemet med at åbne den problematiske app er løst efter dette.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found