Vejledninger

Fix: PS3-fejl 80710102

PlayStation 3 er fuld af forskellige fejlkoder, og dem, der hævder, at de ikke har stødt på en eneste under deres karriere, lyver næsten helt sikkert. Nogle fejl er dog farligere end andre, og 80710102-fejlkoden er bestemt ingen vittighed, da der har været en skandale angående den. Fejlen vises normalt ved siden af ​​denne meddelelse:

Kan ikke oprette forbindelse til Internettet.

Det ser ud til, at der er flere løsninger på dette problem, så brugerne bør helt sikkert være opmærksomme på alle nedenstående metoder for at slippe af med denne fejlmeddelelse fuldstændigt.

Løsning 1: Deaktiver medieserverforbindelse

Hvis ovenstående løsning ikke fungerede for dig, kan en lignende hjælpe dig, hvis du vil løse dit problem for godt, og det indebærer at ændre den måde, din PlayStation 3-konsol opretter forbindelse til internettet. Sørg for at følge instruktionerne nedenfor nøje.

Deaktivering af denne indstilling fra PlayStation 3-indstillingerne ser ud til at have hjulpet mange brugere, mens dette problem og processen er enkel:

 1. Gå til menuen på din PS3 til Indstillinger >> Netværksindstillinger.

 1. Find indstillingen Medieserverforbindelse, og indstil den til Deaktiveret.
 2. Kontroller, om fejlkoden stadig vises

Løsning 2: Tilpas DNS-indstillingerne til en bestemt DNS-adresse

Denne DNS viste sig at være ret effektiv, når det kommer til at håndtere denne fejlkode, og ændring af dine PS3-internetindstillinger til denne særlige DNS-adresse kan vise sig at være ret vellykket, hvis du følger instruktionerne nøje.

 1. Tænd for din PS3 og naviger til Indstillinger >> Netværksindstillinger.
 2. Derefter skal du gå til undermenuen Internetforbindelsesindstillinger og vælge Brugerdefineret.

 1. Vælg den tilslutningstype, du bruger (hvis din PS3 er tilsluttet routeren, skal du vælge 'Kabelforbundet', og hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du vælge den intead.)
 2. Hvis du valgte trådløs, skal du konfigurere din forbindelse som normalt, indtil du kommer til menuen IP-adresse. Hvis du valgte kablet, skal du vælge indstillingen 'Automatisk registrering' på det næste skærmbillede og fortsætte til menuen IP-adresse.
 3. Sørg for at indstille dine indstillinger som følger:

IP-adresseindstilling: Automatisk

DHCP-værtsnavn: Indstil ikke

DNS-indstillinger: Manuel

Primær DNS: 129.250.35.250

Sekundær DNS: 129.250.35.251

MTU: Automatisk

Proxy-server: Brug ikke

UPnP: Aktiver

 1. Test din forbindelse og kontroller, om fejlkoden stadig vises.

Bemærk: Alternative primære og sekundære DNS-adresser kan lige så godt fungere med:

Primær DNS: 208.67.222.222

Sekundær DNS: 208.67.220.220

Løsning 3: Gendan standardindstillingerne på din PlayStation 3

Gendannelse af standardindstillinger er en anbefalet handling, når noget går galt med din PS3, og det nulstiller grundlæggende blot følgende indstillinger:

BD / DVD-indstillinger

Musikindstillinger

Chatindstillinger

Systemindstillinger

Indstillinger for dato og klokkeslæt

Indstillinger for tilbehør

Skærmindstillinger

Lydindstillinger

Sikkerhedsindstillinger

Netværks indstillinger

Internetbrowserindstillinger

Denne handling skal ikke forveksles med indstillingen Gendan PS3-system, som også sletter alt dit harddiskindhold. Følg instruktionerne nedenfor for at udføre dette og forhåbentlig slippe af med fejlkoden.

 1. Fra den øverste undermenu i PlayStation 3-startmenuen skal du gå til Indstillinger >> Systemindstillinger >> Gendan standardindstillinger.

 1. Når du har valgt indstillingen Gendan standardindstillinger, vil du se en liste over indstillinger, der gendannes. Rul gennem dem, og tryk på X-knappen for at gendanne indstillingerne.
 2. Når handlingen er afsluttet, vil du se det oprindelige installationsskærmbillede, der blev vist første gang du tændte for dit PlayStation 3-system. Du bliver nødt til at gennemgå den indledende installationsproces, før du kan bruge PlayStation 3-systemet.
 3. Først og fremmest skal du have tilsluttet en controller og derefter trykke på PlayStation-knappen.
 4. Derefter skal du vælge din korrekte tidszone. Sørg for at vælge den rigtige, da forkerte tids- og datoindstillinger kan føre til yderligere fejlkoder.

 1. Vælg den forbindelsestype, du bruger (hvis din PS3 er tilsluttet routeren, skal du vælge 'Kabelforbundet', og hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du vælge den i stedet.)
 2. Hvis du valgte trådløs, skal du konfigurere din forbindelse som normalt, indtil du kommer til menuen IP-adresse. Hvis du valgte kablet, skal du vælge indstillingen 'Automatisk registrering' på det næste skærmbillede og fortsætte til menuen IP-adresse.
 3. Hvis du vælger trådløs, skal du vise en liste over adgangspunkter inden for rækkevidden af ​​PS3-konsollen. Vælg det hotspot, du vil bruge.

 1. Et “SSID” er et identifikationsnavn, der er tildelt et adgangspunkt. Sørg for at prøve at oprette forbindelse til dit eget adgangspunkt eller til et punkt, som du har adgang til på listen.
 2. Vælg den sikkerhedstype, der bruges til netværket, og indtast sikkerhedsoplysningerne.

 1. Uanset om du valgte Kabelforbundet eller Trådløs, skal indstillingerne være overstået nu for at sikre, at du gemmer dem og fortsætter med at tænde din PS3.

Løsning 4: Skift til en anden type forbindelse

De fleste brugere ved allerede, at afspilning ved hjælp af en trådløs forbindelse er usikker, og det kan føre til høj latenstid og hyppige afbrydelser. Nogle brugere har dog rapporteret, at det undertiden er omvendt, da de skiftede fra at oprette forbindelse direkte til modemmet til at bruge Wi-Fi.

Dette betyder, at fejlkoden kan vises enten på grund af en defekt forbindelse til dit modem eller til din router. Hvis du brugte Ethernet-forbindelsen, skal du prøve at skifte til Wi-Fi og tænde din PS3 for at kontrollere, om fejlkoden stadig vises. og omvendt. Begge disse muligheder kan hjælpe dig med at slippe af med fejlkoden for godt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found