Vejledninger

Sådan ryddes lærte ord fra tastatur i Android

Hver smartphone-producent anbragte deres egen brugerdefinerede brugerflade over lager Android for at give en mere brugerdefineret oplevelse, der gør hver smartphone unik. UI leveres forudindlæst med mange applikationer, der kaldes systemapplikationer, og de bruges til de mest basale opgaver. En sådan applikation er tastaturapplikationen. Tastaturet leveret af udviklerne har mange avancerede funktioner og oftest en “Læringsfunktion“.

Hvis funktionen er aktiveret, ”lærer” tastaturet hvert forkert stavet ord, du skriver, og gemmer det til de foreslåede forslag, mens du skriver. Selvom det er en ganske nyttig funktion, skal brugerne nogle gange slette disse indlærte ord og skal slette dem en efter en, hvilket kan være en meget frustrerende oplevelse. I denne artikel vil vi lære dig, hvordan du sletter disse "lærte ord" helt.

Sådan slettes "lærte ord" fra tastaturet i Android?

"Lærte ord" kan slettes en efter en ved at trykke længe på den og derefter vælge "Fjern", men det tager lang tid, hvis mange ord er tilføjet til "Lærte ord" -listen. Disse "lærte ord" føjes til lagring af enheden, og nogle af dem "caches", før de føjes til listen. Derfor vil vi i dette trin slette de "lærte ord" helt ved at slette applikationens data og cache. For det:

  1. Træk ned under meddelelsespanelet og tryk på “Indstillinger”Ikon.
  2. Inde i indstillingerne, tryk på på den "Ansøgninger" mulighed.
  3. Tryk på på den "treprikker”I øverste højre hjørne og Vælg det "At viseSystemApps" mulighed.
  4. Rul ned på listen og find navnet på “Tastatur”Som din enhed bruger for eksempel“Samsung-tastatur“.
  5. Tryk på på den "Opbevaring”Valgmulighed og derefter på“KlarData" mulighed.
  6. Tryk på på den "Ja”Mulighed på prompten.
  7. Tryk nu på “KlarCache”Valgmulighed og derefter på“Ja”I prompten.
  8. Genstart mobiltelefonen, og kontroller, om de indlærte ord er blevet fjernet