Vejledninger

Fix: Windows-opdateringsfejl 0x8024401c (teknisk forhåndsvisning)

Da Windows 10 Technical Preview blev lanceret for hele verden til at teste og vurdere, fandt brugerne problemer, fejl og problemer til venstre og højre. Et af de mange problemer, som Windows 10 Technical Preview-brugere stødte på, var, at deres computer ikke kunne downloade og installere Windows-opdateringer på grund af fejl 0x8024401c. Dette var et af de mere betydningsfulde problemer med den tekniske forhåndsvisning af Windows 10, da Windows-opdateringer i de fleste tilfælde kom med masser af fejlrettelser og forbedringer.

Hvis fejlen 0x8024401c havde været eksklusiv til Windows 10 Technical Preview, ville det ikke længere være et problem, da Windows 10 siden er frigivet i sin komplette og fuldgyldige form. Som det viser sig, er fejlen 0x8024401c imidlertid en, som både Windows 10 og ældre versioner af Windows-operativsystemet påvirkes af.

Brugere mødes med fejl 0x8024401c, når deres Windows-computer ikke kan downloade og installere Windows-opdateringer, fordi Windows Update ikke ser ud til at oprette forbindelse til Microsofts opdateringsservere. I de fleste tilfælde skyldes dette, at den berørte computer ikke har en fungerende internetforbindelse. Men hvis din Windows-computer har en sund internetforbindelse, men stadig ikke er i stand til at downloade og installere Windows-opdateringer på grund af fejl 0x8024401c, er den næst mest sandsynlige årsag, at den forsøger at hente de tilgængelige Windows-opdateringer fra uanset hvilket domæne eller netværk det er tilsluttet. til i stedet for Microsofts egne opdateringsservere, og det domæne eller netværk, computeren er tilsluttet til, ikke har de opdateringer, den leder efter.

Hvis det er tilfældet, kan du slippe af med dette problem ved blot at tvinge din computer til at bruge Microsofts opdateringsservere til at downloade og installere de tilgængelige Windows-opdateringer. For at gøre det skal du:

Trykke Windows-logo tast + R at åbne en Løb.Type regedit ind i Løb dialog og tryk på Gå ind at starte Registreringseditor.

I venstre rude af Registreringseditor, naviger til følgende bibliotek:

HKEY_LOCAL_MACHINE >Software >Politikker >Microsoft >Windows >Windows opdatering

I venstre rude af Registreringseditor, Klik på AU under Windows opdatering for at få indholdet vist i højre rude.

I højre rude i Registreringseditor, find og dobbeltklik på registreringsdatabasen med titlen BrugWUServer for at ændre det.

Udskift hvad der er i registreringsdatabasen Værdidata felt med 0 og klik på Okay.

Luk Registreringseditor.

Genstart din computer.

Når din computer er startet op, skal du starte Windows opdatering og se efter opdateringer til din computer. Windows opdatering skal nu ikke kun finde, men også med succes downloade og derefter installere alle tilgængelige opdateringer til din computer.

Du kan også prøve flere trin på denne tråd, som kan løse avancerede Windows-opdateringsproblemer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found